S&P fa un esternut i tothom tremola…???

Posted on 16 gener 2012 per

4


 

  Algú sap qui carai controla aquesta agència misteriosa Standard & Poor’s, algú sap quins interessos ocults amaga, i per què tothom s’esvera i tremola quan fa un petit pet i fa caure una de les triples A’s dels països a qui vol fotre?…

No pot ser que mig món estigui tremolant, que els mercats i les borses es tornin bojos i es posin histèrics/cas, perquè uns senyors que ningú controla, a qui ningú ha escollit democràticament, un bon dia s’aixequen amb mal peu i diuen… mira a aquests ara els qualifiquem a la baixa o a l’alça… Però com pot ser que tots plegats no ens adonem que això no pot ser i no pot continuar d’aquesta manera?.

D’això se’n diu la tirania dels mercats… Jo no sóc jove, però també m’indigno davant d’aquestes realitats tan poc comprensibles. Algú pot posar seny a aquest desgavell, alguna persona, institució, societat, estat…??. Algú pot posar un morrió a la S  & P d’una vegada?

Mireu aquest enllaç i llegiu-lo amb atenció…. segurament no hi ha un pam de net…!!!

Us poso un primer paràgraf molt significatiu:

A esta agencia de calificación de riesgos (que tiene el oligopolio de las calificaciones junto con Moody’s y Fitch) la acusan de actividades especulativas, con el consentimiento de las principales instituciones financieras internacionales. El movimiento español 15-M considera que esta agencia aplica “criterios oscuros, poniendo al borde de la quiebra a los países del sur europeo”.

* * *

Per començar l’any, volia fer una altre tipus de post més positiu, però aquest m’ha sortit espontàniament de l’ànima després de sentir les notícies i l’esverament que ha produït.

About these ads