Utilitza programari gratuït i, a més a més, en català: Ubuntu 12.04

Posted on 29 abril 2012 per

0


"Ubuntu Sticker", de Kevin Walter, al Flickr, http://www.flickr.com/photos/walterk29/201141189/Ja disposem de la distribució Ubuntu 12.04 en català, que inclou tot el programari que es necessita habitualment per treballar amb un ordinador. Inclou el sistema operatiu, un GNU/Linux, i tot el programari necessari per al treball diari amb el nostre ordinador, tant si és un ordinador de sobretaula, com si és un ordinador portàtil o un servidor. Una bona manera de disposar del programari que necessitem sense cap cost i sense contravenir cap llei.

Pots baixar-te’l i obtenir-ne més informació a través de l’enllaç següent:

La comunitat catalana de l’Ubuntu presenta la traducció de l’Ubuntu 12.04 al català

També disposes d’una Guia d’Ubuntu utilíssima i, a més a més, també en català.

Oriol López

About these ads