El discurs que TV3 ens va censurar

Posted on 29 maig 2012 per

6


Publicada a http://acampadagandia.blogspot.com.es/2012/04/stop-desnonament-almoines-dimarts-10.html

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha estat premiada amb el guardó Mercè Conesa 2011 que atorga anualment El Periódico a la millor iniciativa solidària. L’Ada Colau, en recollir el premi dins la gala Català de l’Any, va fer un discurs clar i contundent que, com era d’esperar, TV3, la seva, no va transmetre.

El vídeo correspon al discurs de l’Ada Colau que TV3 va censurar:

El desnonament del Jaime, al que es fa referència en el discurs, i que estava previst per a l’endemà de la gala, es va aconseguir paralitzar per tercera vegada consecutiva, malgrat el desplegament policial sol·licitat per Catalunya Caixa i, a més a més, es va aconseguir el compromís, signat en un document, d’oferir al Jaume un lloguer social; la notícia fou recollida per El Periódico i per El País.

Bon discurs i bona notícia, fem-ho córrer!

Poder també t’interessarà:
Com recórrer les multes de #NoVullPagar
Guia Fàcil per NO pagar l’€uro x Recepta

Si nosaltres callem, qui parlarà?

Sophia Blasco Castell
Receptes per Viure Bé!

Compartir és estimar, de Jose Mondo