Porros que no col·loquen

Llegit a 20 minutos:

Científicos israelíes han desarrollado un tipo de marihuana que no contiene THC (Tetrahydrocannabinol), el componente psicoactivo de la planta y que provoca lo que se conoce popularmente como ‘colocón’.

La nueva variedad contiene una mayor cantidad de cannabidol (CBD), el otro componente básico de la marihuana junto con el THC, que no produce alteraciones mentales pero sí tiene efectos positivos para la salud, explicó el director del proyecto de investigación, Tzahi Klein, de la empresa de biotecnología Tikun Olam.

“Hemos desarrollado especies de marihuana sin THC y con una mayor concentración de CBD, que llega a un 18% -frente al entre un 2 y un 8% habitual-. Es un avance agrícola que supone un paso más para que esta planta pueda verse como una medicina completa, y no como una planta satánica que solo tiene efectos perjudiciales”, declaró Klein”.

Primer el Reggae es va transformar en Reggaeton i ara els porros de tota la vida es transformen en porros light. Bob Marley s’estarà removent a la seva tomba.

Es tracta d’una notícia ben curiosa que ens mostra el relativisme imperant en els nostres temps. Aquells que volen ser els vigies de la moralitat i que ataquen als fumadors de porros amb vehemència mentre ells s’empassen tot tipus de begudes d’alta graduació què diran ara?

 • Fumes porros.
 • Sí, però no col·loca.
 • Sí, però fumes porros.
 • Sí, però té efectes terapèutics.
 • Sí, però fumes porros.
 • Sí, però tu t’has comprat un CD del Bertín Osborne.
 • Ups, aquí m’has enxampat. Però fumes porros.

En tot cas, celebro la notícia de que es descobreixin noves possibilitats mèdiques. Arribarem a veure el Bourbon sense alcohol? O un CD de Bertín Osborne amb música?

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Porros que no col·loquen
 1. Marta ha dit:

  Doncs jo seguiré fomant els que col·loquen! Quina mania en tocar la genètica de les plantes.

  • Àlex ha dit:

   Tens raó. Això és com els cafès amb llet desnatada, descafeinats i amb sacarina. Vinga… salut i força al canut (bé… potser la frase fa esment a un altre tipus de canut). ;-)

 2. Oriol López ha dit:

  El que em preocupa és que això signifiqui noves expulsions de palestins de les seves terres per a fer-hi plantacions d’aquesta nova varietat de marihuana.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: