L’exprés

"El regreso de W. Arrensberg, 1993. Eduardo Úrculo. Plaza Porlier, Oviedo.", foto de Gonmi (Nacho), al Flickr, http://www.flickr.com/photos/gonmi/7044874865/Ningú no volia dir-li a quina hora passaria el tren. El veien tan carregat de maletes, que els feia pena explicar-li que allí no hi havien hagut mai ni vies ni estació.

Pere Calders

Calders ens plantejava al microconte anterior  L’exprés,  que podem trobar al seu llibre Invasió subtil i altres contes (1978), un problema ètic: Fins a quin punt ens seria lícit, per estalviar-li al protagonista una espera que preveiem llarga i infructuosa, desil·lusionar-lo, matar-li el somni del viatge?

Què faríeu vosaltres, li ho diríeu?

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: