Contramiracle de Joan Pau II

Una creu dedicada a Joan Pau II cau i mata un noi de 21 anys tres dies abans de la canonització.

Podeu veure’n la notícia a

Si els miracles són un senyal del cel de que realment tal o qual personatge “seu a la dreta del Pare”, sembla que, per pura lògica, els contramiracles haurien de ser indicatius de que els del cel protesten, no? Joan Pau II com a mínim al Purgatori, si no als Llims o a les calderes d’en Pere Botero. Una deducció raonable, semblaria.

Quant a

El diàleg i el debat inventen noves idees i cultures

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Contramiracle de Joan Pau II
 1. Jordi Camps ha dit:

  El què jo penso, és que si de veritat existeix Déu, i si és veritat que aquests canonitzats seuen a la dreta del pare com Vós dieu, llavors no pot ser de llei que qui hi ho hagi de pagar sigui un vailet de 21 anys. En tot cas, haurien de canonitzar el noi i no en Pau, ja que el primer ha mort màrtir, i no ho dic en forma demagògica.
  Una pregunta si Vós la sabeu: Sembla ser que segons els catòlics, tot home bo seu a la dreta del pare. Llavors, és que a la seva esquerra no s’hi asseu ningú ?

 2. ramonpitroig ha dit:

  Jordi, Si ja estic d’acord que s’hauria de canonitzar el jove mort pel contramiracle, però si es comença el procés acabarà l’any de la Pera. Mentrestant ens arriba per via d’urgència aquesta notícia des de l’Hostal de la Glòria que ens ajuda a completar lo que havíem dit fins ara:

  Del nostre corresponsal a l’Hostal de la Glòria:
  De fonts fidedignes i fidels s’ha pogut saber que el papa Francesc s’ha fet l’orni davant el contramiracle dient que la llei és la llei i que ell no fa res més que complir-la, per això la canonització d’avui, per més senyals de fum que arribin de la pàtria celestial, es celebrarà per damunt de tot i amb plena normalitat democràtica. “Si Joan Pau II no és al Cel, que hi sigui”, ha exigit amb tota fermesa.
  La reacció de l’Hostal de la Glòria no s’ha fet esperar: “Dialogarem nosaltres si ell no”. I amb el caràcter de màxima urgència com manen les circumstàncies, han decretat un indult efectiu ipso facto i sense dilacions. I Joan Pau II, des de fa mitja hora seu a la dreta del Pare (que no a l’esquerra, reservada als pobres d’esperit), sense intermediaris, en lloc preferent, davant la pantalla gegant des de la que tots els benaurats observaran la pomposa cerimònia vaticana d’aquest matí.
  Des de l’Hostal de la Glòria, Jofressa Motscreuats.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: