La consulta il·legal del Triangle de les Bermudes

Què, com va anar el 9N? Com va anar la “consulta ilegal que nunca se va a celebrar”? Bé, eh? Molt bé, diria jo. Cony, per ser que no s’havia de celebrar perquè era il·legal, inconstitucional i de nazis, el fet que hi votessin més de dos milions de persones és una gran notícia. No ho sé, potser en Rajoy i companyia haurien de posar el cas en mans del senyor Iker Jiménez i deixar-se de tribunals i fiscalies. “El misterioso caso de los dos millones de catalanes que votaron en la consulta que nunca se celebró”. Esfereïdor, escoltin. És normal que es caguin a sobre només de pensar-hi. De fet, qualsevol dia d’aquests votarem en unes altres eleccions que no tindran cap importància i que tampoc no se celebraran, i de cop i volta es trobaran que ha aparegut un nou Estat que segurament tampoc no existirà, regit per una Constitució invisible, un Parlament fantasma i set milions d’espectres com a ciutadanes i ciutadans. Catalunya és el seu triangle de les Bermudes, per molt que s’hi escarrassin mai no podran arribar a entendre —ni a evitar— res del que hi passi. I a mi ja m’està bé, si els he de ser sincer.

En fi, deixem-nos ja de parlar de l’Estat espanyol i centrem-nos en les opinions sorgides del món democràtic i civilitzat. Els observadors internacionals presents ahir certifiquen l’èxit del procés participatiu i la fiabilitat del sistema de votació. ¡Toma pucherazo y toma engaño! Per acabar-ho d’adobar, la consulta no-celebrada i il·legal ha tingut un amplíssim ressò a la premsa internacional. En fi, que hem acomplert l’objectiu amb escreix. Hem aconseguit que el món recordi que aquí no ens està permès d’exercir el nostre legítim dret a l’autodeterminació i que, per tal de reivindicar-lo, som capaços de desobeir massivament les injustes i absurdes lleis d’un Estat absolutament desfasat. I el nostre President, el primer. Ahir vam retratar el Estado i el seu Gobierno en alta definició. Vaja, que el dia que el Parlament aprovi per majoria una Declaració Unilateral d’Independència (perquè evidentment votar “una traumática secesión” mai no serà possible en aquest forat negre polític que és Espanya), no crec pas que cap país del món democràtic se sorprengui i molt menys, que es negui a reconèixer el nostre nou Estat.

Per acabar, vull donar les gràcies als milers de persones voluntàries que ahir van fer possible l’impossible. Els donaria la mà i els donaria les gràcies un a un i una a una, tal com ja vaig fer amb els membres de la mesa on vaig votar, però això potser sí que seria impossible (i si em veiés un jutge, qui sap si també inconstitucional), així que, si m’ho permeten, em conformaré amb dir-los un altre cop “GRÀCIES” des d’aquest humil blog.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “La consulta il·legal del Triangle de les Bermudes
  1. Jordi Camps i Vergés ha dit:

    Molt bé per l’article, i molt en especial, per les paraules d’agraïment i reconeixement cap als voluntaris que van fer possible aquest esdeveniment tan important pels catalans. Ei !! Que jo no sóc o era voluntari, però sí que no podria deixar de reconèixer com Vós, que ells van ser els herois d’aquella diada.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: