El nou Arduino Tre

Arduino Tre

Arduino Tre

A Maquinari lliure i Arduino explicava què és això del maquinari lliure i que l’element central de molts dispositius de maquinari lliure és l’Arduino, una placa de control programable basada en un microcontrolador Atmel, que és ella mateixa també maquinari lliure i que ha tingut una gran acceptació, tant per part dels afeccionats a l’electrònica com pels professionals.

Respecte de les anteriors targetes Arduino, la principal novetat d’Arduino Tre és que aquesta incorpora al clàssic sistema de control electrònic basat en microcontrolador dels Arduino anteriors un subsistema amb les funcions d’un ordinador amb processador Texas Instruments Sitara AM335x a 1 GHz i sistema operatiu GNU/Linux. Les possibilitats que obre l’anterior combinació tan sols estan limitades per la imaginació i les habilitats del desenvolupador que utilitzi l’Arduino Tre als seus dissenys.

Malauradament, però, Arduino Tre tan sols ha estat accessible en un nombre d’unitats molt limitat per als desenvolupadors que s’han acollit a un programa per provar-lo. Passat el període de proves i introduïdes les millores corresponents, passarà a la seva versió definitiva i a estar disponible comercialment.

Detalls tècnics de l’Arduino Tre

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia.

Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
%d bloggers like this: