El nou navegador Firefox Quantum

Firefox Quantum

El que ja fèiem servir el navegador Firefox hem pogut comprovar que la darrera actualització a la versió 57.0 és quelcom més que una actualització: Es tracta del nou Firefox Quantum.

El primer que crida l’atenció són els canvis en el disseny visual, més sobri, amb pestanyes quadrangulars i una reorganització i redisseny de les icones. Però el millor és quan el fas servir i t’adones que la velocitat de càrrega de les pàgines ha millorat de forma apreciable.

Tant si ja feu servir una versió anterior de Firefox com si sou usuaris d’un altre navegador com Chrome, us recomano que proveu Firefox Quantum.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
2 comments on “El nou navegador Firefox Quantum
  1. Administrador ha dit:

    Jo la primera agradable sorpresa la vaig tenir quan van fer una actualització de la versió 56 que em va fer la migració a la vresió de 64 bits de manera automàtica, la versió 57 és una mravella, jo que normalment tinc obertes sempre 3 o 4 finestres amb un munt de pestanyes a l’hora en cada una estic sorprés ja que manté tant la velocitat com l’estabilitat (els darrers anys han rebut un munt de “crash reports” meus) :-)

    • Oriol López ha dit:

      Efectivament, en versions anteriors quan s’obrien moltes pestanyes s’acabava col·lapsant; ara, amb el Firefox Quantum, aquest tema ha quedat molt ben resolt i va molt àgil. Gràcies pel teu testimoni i per comentar.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: