El nou paquet ofimàtic LibreOffice 6.4

El LibreOffice 6.4 és un dels millors paquets ofimàtics i una bona alternativa lliure i gratuïta al Microsoft Office, que permet obrir, editar i desar documents en diversos formats, entre els quals els dels documents, fulls de càlcul i presentacions de Microsoft Office.

Està disponible en diverses llengües, entre les quals el català, i per a diverses plataformes, com Ubuntu (i altres GNU/Linux), Windows i MacOS.

És molt fàcil d’usar, ve amb una completíssima ajuda i se’n poden trobar molts tutorials i manuals per la xarxa.

Amb aquesta eina no hi ha cap necessitat de piratejar il·legalment el Microsoft Office; si no voleu pagar una llicència de Microsoft Office, us recomano que no l’instal·leu il·legalment; simplement utilitzeu el LibreOffice en el seu lloc. Us el podeu descarregar legalment i de forma gratuïta des del Rebost de Softcatalà.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , , , , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: