Cimera Canvi Climàtic a Cancún: COP 16


La Conferència Internacional promoguda per les Nacions Unides, COP16, que ve celebrant-se des de la Cimera de Kyoto (on es va firmar l’acord sobre gasos contaminats, el qual caducarà el proper 2012) es celebra aquest any 2010, del 29 de novembre fins el 10 de desembre.
Durant dues setmanes, es parlarà sobre els efectes del canvi climàtic i es prendran resolucions de com mitigar els seus efectes reduint les emissions de CO2.
A la Cimera de Cancún no s’espera obtenir cap acord oficial perquè es preveu poca participació política, encara que s’espera progressar en conceptes i el coneixement de nous informes sobre la necessitat de mantenir l’augment de temperatures en 2 graus Celsius.
Així, s’avançarà en temes sobre desforestació, financiació per ajudar en els problemes produïts pel canvi climàtic en països menys industrialitzats i noves propostes per mitigar l’emissió de gasos contaminats amb efecte hivernacle.
Us deixo el enllaç per veure el vídeo de Adam Vaughan de com afectarà l’increment de temperatura en els nivells de mar en la zona del Carib.
http://www.guardian.co.uk/environment/video/2010/dec/01/cancun-climate-change-conference

Teresa
http://www.unjardipermenjarsel.blogspot.com

Arxivat a Ciència i Tecnologia
One comment on “Cimera Canvi Climàtic a Cancún: COP 16
  1. Oriol López ha dit:

    De tots depèn que deixem a les properes generacions un planeta habitable o bé un infern inhòspit.

    Oriol López

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: