Any internacional de la diversitat biològica

Aquest any 2010, les Nacions Unides van decidir dedicar-lo a la biodiversitat. Per aquest motiu s’han realitzat diferents conferències, trobades internacionals, convencions i festes per promoure el concepte de la biodiversitat, els avantatges de conservar-la i el que podem fer per frenar la seva pèrdua.

L’enllaç en castellà del vídeo: http://www.youtube.com/watch?v=JHY4u9lBGDg&feature=mfu_in_order&list=UL

Resten 23 dies per acabar aquest any i estrenarem el 2011 amb altres idees i altres commemoracions com seran:
Any Internacional de la Joventut
Any Internacional de la Química
Any Internacional de los Afro descendents
Any Internacional dels Boscos
Mentre acomiadem l’any internacional de la biodiversitat, hem de mantenir la idea present perquè és la base de la nostra subsistència.

Tots els vostres petits gestos i canvis d’hàbits en el consum d’energia com: intentar arribar a l’objectiu de residu zero, acceptar la biodiversitat d’espècies, no alterar els seus hàbitats, evitar la contaminació i molt més com: practicar la jardineria natural, l’hort natural, el senderisme, el consum local de productes, evitar els productes amb més d’un embolcall. I bé, que us puc dir que no sapigueu, ja!.

Tots aquests gestos han comptat molt, massa, potser han permès aquell gir necessari i ara només queden 23 dies… No estigueu tristos perquè podem continuar mantenint els nostres petits canvis per salvaguardar el màxim d’espècies al planeta Terra, ella ens ho agrairia i nosaltres també en gaudirem.

Ja sabeu allò de ‘Biodiversitat és vida. Biodiversitat és la nostra vida.’

En el 2011, els quatre temes triats tindran la diversitat com ingredient important, tant a nivell biològic, com cultural.

El més esperat per mi és l’Any Internacional dels Boscos. I aquí us deixo un vídeo de presentació.

Teresa
http://www.unjardipermenjarsel.blogspot.com

Arxivat a Ciència i Tecnologia
A %d bloguers els agrada això: