L’Hora de la Terra 2011.

El darrer dissabte del mes de març, com en els darrers anys es celebra  l’Hora de la Terra 2011. A les 8:30 del vespre cal que tothom apaguem els llums com a demostració que volem fer gestos per evitar el canvi climàtic, apunta’t-hi.  Només és una hora, aquest any es proposa, que quan apaguis les llums pensis en el que pots canviar del teu dia a dia per participar en la millora del planeta. I que comparteixis les teves idees, pensaments i històries amb els altres per anar endavant en la lluita per un planeta viu, sense deixalles, amb recursos per a tothom.

Tot va començar al 2007 a Austràlia quan 2,2 milions de persones van escoltar la crida i van participar. Cada any més països i persones apaguen les llums com a resposta per un millor futur per a tots i totes. Aquest any cal que sigui record.  L’Hora de la Terra està organitzada per  WWF i és una de les accions més importants  que es celebren i que ha conscienciat a més persones sobre la sostenibilitat de la vida al planeta Terra.

Pots reunir-te amb els amics i amigues, la família o qui tu vulguis a la vora del foc, unes torrades i quelcom a la brasa, aprofitar per compartir les experiències passades i les idees de futur per ajudar a mitigar el canvi climàtic.

Passa-ho, és important tot depèn de nosaltres.

Teresa

http://www.unjardipermenjarsel.blogspot.com

Arxivat a Ciència i Tecnologia
One comment on “L’Hora de la Terra 2011.
  1. Oriol López ha dit:

    Molt bona iniciativa.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: