S&P fa un esternut i tothom tremola…???

 

  Algú sap qui carai controla aquesta agència misteriosa Standard & Poor’s, algú sap quins interessos ocults amaga, i per què tothom s’esvera i tremola quan fa un petit pet i fa caure una de les triples A’s dels països a qui vol fotre?…

No pot ser que mig món estigui tremolant, que els mercats i les borses es tornin bojos i es posin histèrics/cas, perquè uns senyors que ningú controla, a qui ningú ha escollit democràticament, un bon dia s’aixequen amb mal peu i diuen… mira a aquests ara els qualifiquem a la baixa o a l’alça… Però com pot ser que tots plegats no ens adonem que això no pot ser i no pot continuar d’aquesta manera?.

D’això se’n diu la tirania dels mercats… Jo no sóc jove, però també m’indigno davant d’aquestes realitats tan poc comprensibles. Algú pot posar seny a aquest desgavell, alguna persona, institució, societat, estat…??. Algú pot posar un morrió a la S  & P d’una vegada?

Mireu aquest enllaç i llegiu-lo amb atenció…. segurament no hi ha un pam de net…!!!

Us poso un primer paràgraf molt significatiu:

A esta agencia de calificación de riesgos (que tiene el oligopolio de las calificaciones junto con Moody’s y Fitch) la acusan de actividades especulativas, con el consentimiento de las principales instituciones financieras internacionales. El movimiento español 15-M considera que esta agencia aplica “criterios oscuros, poniendo al borde de la quiebra a los países del sur europeo”.

* * *

Per començar l’any, volia fer una altre tipus de post més positiu, però aquest m’ha sortit espontàniament de l’ànima després de sentir les notícies i l’esverament que ha produït.

Home, 82 anys, feliçment jubilat, avi, i blocaire convençut...

Tagged with: , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
4 comments on “S&P fa un esternut i tothom tremola…???
 1. Goldsmith ha dit:

  Sembla que els polítics europeus es comencen a donar compte… a veure si fan alguna cosa al respecte

 2. Goldsmith ha dit:

  Aquestes empreses son les que es van fer riques amb el crack del 29…. i ara ho volen repetir per quedar-se amb tota la riquesa del mon i empobrir del tot a la “plebe” podent aixi controlar-nos del tot.

 3. Josep Romeu ha dit:

  Són les mateixes que van falsejar les dades per tal que els grans inversors es poguessin treure bona part dels bons escombraries, que ells mantenien amb una alta qualificació. D’aquesta manera, bàsicament van quedar-hi entrampats petits i mitjans inversors.
  Són el braç armat de grups financers com Lehman Brothers, que no qualifiquen tècnicament res, sinó que ataquen aquells països o institucions que veuen febles per tal que els financers que tenen al darrera puguin especular-hi a plaer.
  Delinqüència pura i dura.

 4. Oriol López ha dit:

  Sí, uns delinqüents ben vestits i ben afaitats, que són els que més mal fan…

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: