Catskills: Jardineria i Paisatgisme

El Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional. Hi participen dos alumnes en representació de cada institut o escola inscrita. Aquest any es presenten 25 diferents oficis o skills, entre ells el skill de Jardineria i Paisatgisme. Els guanyadors representaran a Catalunya en el campionat estatal i les persones que es qualifiquin poden arribar al Worldskills (Campionat del Mon).

                                                              http://www.gironanoticies.com
El skill de Jardineria i Paisatgisme es va celebrar a la fira Fòrum Verd durant els dies 15 i 16 de febrer. Els guanyadors del Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus van ser Pere Clares Clares i Pol Compte Pàmies.

La competició d’aquest skill intenta ser una mostra del grau d’habilitat dels competidors a l’hora de realitzar les tasques d’instal·lació i manipulació dels materials necessaris a fi de realitzar una composició paisatgística.

Els centres participants van ser:
Escola de Capacitació Agraria Forestal de Sta. Coloma de Farners, Escola Familiar Agraria Quintanes, Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus, Institut la Garrotxa, Institut Mollerusa, Institut Ribera Baixa i Institut Rubió i Tudurí.

Els resultats han estat molt igualats com podeu veure a les fotos dels jardinets. Tots utilitzant el mateix disseny i materials. Es tracta de fer-ho el millor possible, que les travesses, les plantes, les lloses i la gespa respectin exactament el disseny i que la instal.lació sigui al milimetre. Tots els participants han demostrat un nivell molt alt i cal mirar les diferencies amb lupa, el jurat ha tingut que deliberar una bona estona.

Jardí Natural
Arxivat a Altres
One comment on “Catskills: Jardineria i Paisatgisme
  1. Oriol López ha dit:

    Felicitem, doncs, els participants i, especialment, els guanyadors de tan renyida competició.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: