La Justícia del PP ataca de nou

El Partit Popular, sabedor del seu poder i amb el convenciment que té prou collat i emmanillat CiU, continua atacant amb totes les seves armes la llengua catalana. Allà on governa no té cap problema per a portar a terme la seva política d’aniquilació del català, ja sigui a les Illes, al País Valencià o a la Franja. I ho fa amb la fatxenderia de dir que hi té tot el dret perquè ha obtingut el suport majoritari les urnes. Però, allà on no pot governar perquè no obté un suport majoritari, aleshores empra altres mitjans com el d’una administració de Justícia sotmesa i corrupta a les seves mans.

Un cop el PP ha donat l’ordre de disparar amb bala, aquesta administració de Justícia dicta una darrera l’altra les sentències que creu més adients per acabar amb la normalitat de la llengua catalana, per trencar la cohesió social del país i obrir un panorama de confrontació que sigui favorable als interessos del nacionalisme espanyol més intolerant. La legislació catalana, la vigent, la no impugnada ni pel Tribunal Constitucional ni per cal altre tribunal espanyol s’incompleix d’una forma generalitzada; un incompliment que el mateix Departament d’Ensenyament reconeix que és d’entre un 40 i un 60%. Però com que aquests incompliments són en perjudici del català, cap jutge es posicionaria a favor de complir la llei que afavoreix el català; de fet, ni el mateix Govern (se’n pot dir “govern”?) català no gosa denunciar els qui l’incompleixen. Però només falta que un pare, per motivacions estrictament de partit, presenti un recurs que aquesta Justícia espanyola sentencia implacablement en contra del català, i condiciona tot el sistema educatiu del país que tants bons resultats ha donat al suposat interès d’uns pocs. I que per això s’hi revengen.

No ens queden ni gaire alternatives ni gaire temps. Si no ens n’anem aviat d’Espanya la mort del català serà inevitable. Amb aquesta justícia corrupta, que dicta en funció de la ideologia espanyolista, no tenim possibilitat de subsistència. I més si tenim un Govern incapaç ni de plantar cara ni de cercar solucions reals; que es limita a quatre frases de lamentació, però que ja té pactat l’acatament de les sentències del Partit Popular. En una Catalunya independent, hi tindria lloc sense expulsar-los de la judicatura aquells qui s’han posat al costat del poder, del poder espanyol, per interessos estrictament ideològics i negligint la seva funció professional?

Josep Romeu
http://blocdejosepromeu.blogspot.com.es/

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “La Justícia del PP ataca de nou
 1. Oriol López ha dit:

  El sistema legal i judicial el fa l’Estat d’acord als seus interessos i objectius i, contra el que ens esperàvem d’un estat que anava de democràtic, entre els seus objectius hi continua figurant l’objectiu secular d’anihilar-nos com a poble.

 2. yeagov ha dit:

  http://ves.cat/bfN6
  Les paraules de Dolores Serrat: Dolores Serrat: “Y evidentemente hay unas lenguas y no todas se llaman igual en la zona del Aragón Oriental, y otras que ahora mismo se llaman igual en la zona de los Pirineos y prePirineos, y por lo tanto defendemos que estas lenguas son inequivocamente aragonesas y lo que no queremos es que se confundan con otras lenguas” i d’Enric Millo: “Nosaltres el que no farem és una ingerència en el que són les competències del govern autònom aragonès, seria el mateix, si algú des d’una altra comunitat autònoma pretengués interferir sobre les lleis que es fan en el Parlament de Catalunya o sobre els acords que el govern de Catalunya pren d’acord amb el seu autogovern”.
  Les paraules de la consellera no tenen cap sentit, però encara és més greu que el senyor Millo digui que no ens hem de ficar en els assumptes d’altres comunitats autònomes oblidant que aquesta comunitat autònoma ha decidit “inventar-se” per decret una llengua.

 3. Tomàs ha dit:

  Les coses acaben d’empitjorar (si això era possible), amb la renovació dels membres del TC. Més de dretes i anticatalà que abans (i de nou, si això era possible).

  S’ha de sortir de l’actual situació. Ànims!

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: