Coca de crema de Sant Joan.

Aquí teniu la recepta per la coca de crema de Sant Joan que he preparat per aquest vespre. Encara sou a temps de fer-ne una. Aquest any sense fruites perquè no acaben d’agradar i provarem només de crema.

Tots els ingredients són naturals encara que no tots de conreu certificat ecològic. Com el sucre és de canya natural, la crema i la massa són més fosques i la crema no és groga.

INGREDIENTS:

Per la coca.

50 g. de sucre

la pell d’una llimona ratllada

1 ou

35 g. d’oli de gira-sol

15 g. d’anis dolç

1 paquet de llevat de pà.

250 g de farina de rebosteria.

1 ou per pincellar.

Ametlla en granet per decorar.

Per la crema.

50 g de sucre

250g de llet

25 g de maizena.

2 ous.

1 sobre de sucre amb vainilla.

Cal barrejar tots els ingredients amb una maquina de fer massa. Deixar reposar 1 hora.

Estirar la massa i pintar-la amb el ou. Deixar reposar 20 minuts.

Per fer la crema barrejar tots els ingredients i cuinar fins que espesa. Posar en una bossa de plàstic i deixar refredar i 1 hora a la nevera.

Afegir la crema de pastisseria, les ametlles en granet i posar al forn. Això depen. Jo he posat 20 min a 150º C en foc a dalt i a baix. i 5 min a 180º C.

I llesta.

Jardi natural

http://www.unjardipermenjarsel.blogspot.com

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Coca de crema de Sant Joan.
  1. Oriol López ha dit:

    Ja en sento l’oloreta… Mmm!

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: