UNIÓ I SOBIRANIA

imagesEspadaler, secretari general d’ Unió Democràtica de Catalunya va manifestar la setmana passada, que no es volen convertir en un “simple apèndix” de l’ acord entre Convergència i Esquerra Republicana. Espadaler. Va mostrar el seu suport a Duran i Lleida i lamenta que s’hagi qüestionat la seva autoritat. A resultes de tot això, Unió celebrarà una consulta interna entre els seus militants perquè es defineixin sobre el sobiranisme català, en vista a les eleccions del 27 de setembre d’enguany.299724_268080936563532_1083008050_n
No sóc l’únic que creu que la major part de la militància democràcristiana, està a favor de la independència, ho han dit clamorosament per les xarxes socials i mitjans de comunicació, ha quedat clar que la desintonia no és entre UDC i CDC, sinó entre els la base de Unió i Duran i Lleida qui, tossudament continua apostant per una “tercera via” que fa segles que s’ha demostrat inútil. És bo que l’ aparell consulti als seus militants, però saben sobradament que serà sí i així, Duran i Lleida podrà rectificar i adherir-se al pacte per la sobirania quedant bé, quan en realitat s’havia desviat no només del seu partit, sinó de la ciutadania catalana i cada dia més a prop del Partit Popular.
Potser Duran i Lleida s’ha adonat que està sol i pensa en els versos de García Lorca: “voy cargado de pena. Por él camino solo. Pero el corazón mío un raro sueño canta de una pasión oculta en distancia sin fondo.”

Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Tagged with: , ,
Arxivat a Cultura i Societat
A %d bloguers els agrada això: