EN ESPAÑA SE HA PUESTO EL SOL

imagesDimecres, en partit de Champions, semifinal Real Madrid-Juventus. Després del partit d’ anada, derrota 2-1 a Turín, el partit de tornada va ser de  1-1 quedant l’equip espanyol eliminat. I el que fa més mal, l’exmadridista Morata va fer el gol de la “Juve.”  Alguns entesos va afirmar coses com que el Real Madrid va oferir una “pobre imatge”, “els jugadors de Ancelotti es van convertir en una caricatura.”

Per tant, l’equip de “las glorias deportivas…” no passarà a la final de Munich, on s’hauria trobat amb el F.C. Barcelona, fet no esdevingut mai. No cal ni dir que la frase que usen molts “no habrá final española”, és falsa, perquè el Barça és club català, i per tant no és espanyol.

També, molts estem contents a més, perquè Florentino Pérez, el president merengue té la fama – només dic la fama- de fer servir el joc brut, no només en els negocis sinó en el món del futbol, per exemple molts l’acusen de l’atzucac pel que passa el F.C. Barcelona – denúncies, querelles, sancions- són obra de la mà negra d’aquest senyor.1488385

No cal ni dir que la xuleria de la major part dels jugadors merengues és inaguantable i genètica, un Hugo Sánchez ha tingut continuïtat en l’actual CR7. Un Roberto Carlos té un bon deixeble, en Pepe o Sergio Ramos… Per tant, tots els catalans i tots els seguidors blaugranes, ens hem d’alegrar de la derrota del Real Madrid, i sobretot ser misericordiosos, perquè com està escrit a “La Celestina”: “El deleite de la venganza dura un momento y el de la misericordia, para siempre.”

 Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Tagged with: ,
Arxivat a Cultura i Societat

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: