PIQUÉ I EL REAL MADRID

CVaN0PpWoAEUofTDe fa temps que Piqué, fa declaracions contra el Real Madrid, la més simpàtica va ser l’al·lusió contra Kevin Roldán, que li han valgut xiulets i crítiques quan juga amb la selecció espanyola. El defensa no recula, i ha continuat “piulant” contra els blancs. La darrera ha estat contra el madridista, Arbeloa. El lateral va contestar amb una piulada amb icones a Gerard, després de l’alineació indeguda del Real Madrid en Copa del Rei per Denis Cheryshev, contra el Cadis. Gerard va dir, “Es un tuit más. Ya está. Recalcar que Arbeloa me dijo que era amigo. Y yo no lo consideraría amigo. Es un conocido. Cono…cido. Pero no amigo.”

Molts s’hi han ficat, i no precisament les ments més preclares: Sergio Ramos, Vicente del Bosque, Feliciano… El seleccionador pot tenir perdó, Ramos més val deixar-lo , però Feliciano López? D’acord que és madridista i es pot sentir ferits i creu defensar els seus colors, però si critica Piqué perquè és un “graciosillo” d’ ell es pot dir que  és un tennista mediocre, famós per les seves aparicions en la premsa del cor, encaterinant alguna pobra ingènua, pels seus diners i que ha  quedat escarmentada, amb formes poc cavalleroses, i  no cal dir res més.

Piqué podrà ser un bocamoll, però al llarg de la història, hi ha hagut més bocamolls al Real Madrid, que no pas el Barça, i dedico a Feliciano López les paraules del poeta llatí Càtul: “No tinc gaire interés de voler-te ser simpàtic ni de saber si ets blanc o negre.”

Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “PIQUÉ I EL REAL MADRID
  1. didaclopez ha dit:

    Alguns tenen la pell molt fina, i no se n’adonen que els seus problemes s’han de resoldre des de dins, i no blasmant els qui se’n riuen

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: