NÓOS NO ÉS COM EL BARÇA

imagesAvui, Mario Pascual Vives, advocat de Iñaki Urdangarín, mentre estava a Madrid, ha parlat dels correus electrònics referents a la vida privada del seu defensat, i a la possibilitat que una jutge de Barcelona empri mesures cautelars cap a diferents mitjans de comunicació, a fi i bé que  no afectin la vida privada del seu defensat. Després s’ha referit al polèmic institut nóos dient “es una asociación privada sin ánimo de lucro no declarada de utilidad pública” i ha afegit sarcàsticament “Sabe cuál es la asociación privada sin ánimo de lucro más conocida del territorio español? El Fútbol Club Barcelona”.

Aquest home, d’aspecte tímid, just de paraules i alguns cops d’arguments, té tot el dret de parlar del seu defensat, i tot el que li sigui referent, una altra cosa és fer burla d’institucions, que a alguns ens poden semblar força simpàtiques, com el Futbol Club Barcelona. El Barça és una institució esportiva, funda el 1899, que ha passat per moltes atzagaiades, gairebé les mateixes que Catalunya. En canvi L’institut “Nóos” podrà ser moltes coses, però no pas un exemple, ni per als emprenedors ni per els esportistes, per molt que Mario Vives ho justifiqui,  però sobretot sisplau que no faci cap burla sobre el Barça, institució que si algun cop ha estat vinculada a algun assumpte tèrbol, ho ha estat per culpa de persones particulars, siguin passats o pretèrits, perquè com va escriure J.R. Jiménez:” ¡Y un olor de imposible, de placer no extinguidoy saciado, ese más que tiene la bellezalaberinto sin clave, sin fin y sin sentido, que nace con locura y muere con tristeza!”

Autor: Francesc Rebolledo

"Per senyera, senyors, quatre barres. Per idioma, i senyores, català. Per condició, senyors, sense terres. Per idea, i senyores, esquerrà." ("La cançó dels cansats", Ovidi Montllor)

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “NÓOS NO ÉS COM EL BARÇA
  1. didaclopez ha dit:

    Què és l’ànim de lucre, seria una bona qüestió. De fet, allò que es qüestiona és si els beneficis de l’Institut Noos eren legítims, i es reinvertien en el projecte, tal com és l’objectiu d’una entitat sense ànim de lucre.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: