Estadístiques sobre l’ús i l’efectivitat del paper enganxa mosques

"Fly", de mythlady

“Fly”, de Mythlady

Durant la segona guerra mundial, un oficial destinat a un lloc administratiu s’adona de com és d’absurd que, periòdicament, hagi de comunicar al quarter general tot de detalls sobre el material d’ús diari de la base i, per tal de demostrar la irracionalitat d’algunes pràctiques de l’exèrcit, un bon dia es decideix a afegir als seus informes tot d’estadístiques sobre el paper enganxa mosques: quantes tires en tenen, on són, nombre de mosques que cadascuna d’elles enganxa cada dia, etc. Els del quarter general no tan sols no protesten d’aquella ximpleria, sinó que tot d’una, tal com l’oficial havia previst, es posen a eixigir dades sobre els papers enganxa mosques a totes les unitats que controlen. L’aventura és real i el seu protagonista es deia Hugh Troy.

Diari 1986 de Manuel de Pedrolo

El text citat correspon a l’anotació de Manuel de Pedrolo del 15 de febrer de 1986 al seu diari. L’oficial citat és el pintor nordamericà Hugh Charles Troy, Jr.

Oriol López

Quant a

M'agrada llegir i el món de la tecnologia

Tagged with: , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
3 comments on “Estadístiques sobre l’ús i l’efectivitat del paper enganxa mosques
  1. DA.AiR ha dit:

    Això és creativitat i ingeni per afrontar els problemes. Necessitem més gent amb aquest tipus de intel·ligencia i saviesa a la nostra societat, moltes vegades massa seriosa.

    Una forta abraçada!

Els comentaris estan tancats.

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: