D’hipòcrites i llibertats

El Jordi Hereu vol prohibir el nudisme abans no acabi la legislatura i hagi de fotre el camp de la Plaça Sant Jaume. Una barrabassada final a l’estil del tripartit amb l’absurda setmana blanca escolar. Però en fi, no voldria avui parlar de política, sinó d’hipòcrites de l’alçada d’un campanar. Perquè tinc fermes sospites que tots aquells i aquelles que el passat dia 2 de gener s’erigiren en defensors a ultrança de les “llibertats individuals” contra la nova llei antitabac, aquest cop no mouran el cul del sofà. ¿I no és un atac frontal a la llibertat individual d’una persona, el fet de dir-li com pot i com no pot caminar pels carrers de la ciutat? Sí, ho és. Però a moltes persones –entre les que m’hi incloc– no ens agrada veure gent ensenyant el cul pels carrers i per això, la majoria –entre els que no m’hi incloc– callaran com a putes.

El nudisme a la via pública, senyores i senyors, no perjudica la salut de ningú. Bé, com a molt la del propi nudista, si és que té la feliç idea de passejar en pilota picada en ple mes de gener. Però tal com ja vaig comentar, me la pela completament el que cada persona faci o deixi de fer respecte la seva salut. Vols anar en pilotes i agafar una pulmonia? Doncs fes-ho. Vols fumar i emmerdar-te fins dalt els pulmons? Doncs cap problema, fes-ho. Però, compte, en el moment en que m’impregnis a mi amb la teva puta merda, s’acaba el joc. Perquè aquí hi juguem tots, i tots a la nostra manera. Per això, opino que els no-fumadors tenen tot el dret del món a no ésser damnificats amb el fum aliè i que els nudistes tenen tot el dret del món de dir: “No t’agrada? Doncs no miris”. A mi tampoc m’agraden les filles de puta que exhibeixen abrics de visó –de fet, preferiria sense dubte que anessin en pilotes– o els subnormals com en David Villa que van amb vambes de pell de tigre, i bé que m’he d’aguantar (tot i que això és evident que perjudica seriosament la salut aliena; la dels animals, per ser més concrets).

I fins aquí, benvolgudes i benvolguts, la classe magistral d’Introducció als Drets i Llibertats Individuals Adaptats a la Hipocresia de la Societat Barcelonina del Segle XXI.

Bixo

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “D’hipòcrites i llibertats
 1. madebymiki ha dit:

  En ben poques paraules: ben dit!!, ja n’hi ha prou d’hipocresia barata.

 2. Oriol López ha dit:

  La mesura d’en Jordi Hereu deu ser una altra “genial idea” anticrisi, per potenciar el sector tèxtil, obligant també els nudistes a portar roba.

  Oriol López

 3. Tomàs ha dit:

  Pel to es veu que aquests temes t’importen i t’ocupen.
  La convivència en una comunitat no és fàcil. És clar. Podríem també parlar dels que posen la música molt alta, de les motos que fan soroll…
  El que no acabo d’entendre és el canvi d’opinió de l?hereu en això del nudisme. Imagino que és un tema electoral. Deu voler posicionar-se en sectors més centristes…dic jo, no ho se.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: