C’mon Low!!!

Si voleu, podeu escoltar aquesta bonica obra d’art de “LOW” mentre llegiu el post.

Ja queda poc per que els fans de la gran banda de Duluth (Minnesota) “Low” ens emocioni amb un nou disc. El grup més intensament profund del planeta per fi torna a treure un disc. El seu darrer disc “Drums & Guns” va ser publicat fa 4 anys, i els fans de la banda (pocs però incondicionals) hem estat esperant amb paciència aquest moment, la posada a la venda de “C’mon” el proper 12 d’abril.

Aquest serà el disc numero 10 de “Low”, un grup aspre i que porta 17 anys d’absoluta fidelitat a la música més intimista i personal. Jo com a fan absolut ja tinc la “pre-order” feta a “Sub Pop”, o sigui que ja he pagat per un disc que rebré quan surti al mercat.

Quedeu avisats, “Low” no és una banda fàcil d’escoltar, no és que precisament entri a la primera. La banda teixeix en les seves cançons un mar d’emocions que cal assaborir amb total dedicació. És musica d’autor sense concessions comercials ni estètiques, no espereu sentir-los per les ràdios ni veure’ls per la MTV, aquest no és el seu món.

Aquest any com a fet totalment excepcional “Low” farà un concert a Barcelona, serà el 27 de maig, dintre del “Primavera Sound”.

Aquí teniu la llista de cançons que portarà aquest disc, de moment ens deixen escoltar com a primícia la primera, “Try to Sleep”.

 • 01. Try to Sleep
 • 02. You See Everything
 • 03. Witches
 • 04. Done
 • 05. Especially Me
 • 06. $20
 • 07. Majesty/Magic
 • 08. Nightingale
 • 09. Nothing but Heart
 • 10. Something’s Turning Over

I un altre tast de la seva música, quan Mimi Parker canta el món s’atura:

MadeByMiki

Quant a

::.·No sé que no sé res·.::

Tagged with: , , , , , , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
7 comments on “C’mon Low!!!
 1. Oriol López ha dit:

  No els coneixia, però m’agrada el que n’he escoltat en aquesta selecció que ens has fet. Gràcies per donar-nos-la a conèixer.

 2. xavieraliaga ha dit:

  Grandíssim grup, gràcies per l’avanç

 3. xavieraliaga ha dit:

  Oriol, has d’escoltar The great destroyer, per a mi el seu millor àlbum, osbscur, delicat, però amb un punt accessible… És tan bo que malgrat ser de 2005 ja és considerat un clàsic (en el Primavera passat l’interpretaren sencer, no ho vaig vore perquè tenia el cor dividit, però degué ser brutal)

 4. Álex Ribes ha dit:

  Tampoc els coneixia i tenen molt bona pinta. Els buscaré a Spotify. Gràcies per la recomanació. M’encanta que em recomanin grups perquè sóc addicte a la música.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: