Els DVD’s dels famosos

Després de la invasió d’Irak per part dels Estats Units, l’exèrcit americà va trobar en un dels palaus de Saddam Hussein un DVD de la pel·lícula Pulp Fiction. Potser li hauria anat millor al líder iraquià haver adquirit una còpia del clàssic El árbol del ahorcado però, pel que sembla, s’estimava més veure les aventures de John Travolta i Samuel L. Jackson. El fet és que un munt de preguntes sense resposta s’acumulen al meu cap. Entendria Saddam Hussein els acudits sobre la diferència entre les hamburgueses americanes i les europees? Es quedaria glaçat quan John Travolta li clava aquella xeringa al cor a la Uma Thurman? Es riuria quan s’explica la història del rellotge de Bruce Willis i on el van guardar els seus avantpassats? Quan algú li fes la pilota, li contestaria amb la famosa frase de Harvey Keitel (sí, bueno, pero no empecemos a chuparnos…)? Es va aprendre de memòria el monòleg bíblic de Samuel L. Jackson? Quan es va assabentar que els americans havien envaït el seu país, va dir això de “me voy a casa a tener un infarto”?

El cas és que aquesta anècdota ha provocat que la meva neurona i mitja es posés a funcionar. He intentat imaginar-me quins DVD’s tenen alguns famosos a les seves llars. Es tracta d’una llista oberta que es pot anar ampliant. En l’espai “comentaris” d’aquest bloc pots afegir les teves aportacions.

Vet aquí la meva llista:

 • Bin Laden: 20000 leguas de viaje submarino.
 • Mourinho: Más dura será la caída.
 • Belén Esteban: ¿Quién grita venganza?
 • Sergio Ramos: Caída libre.
 • Messi: Entre copas.
 • Intereconomía: Increíble, pero mentira.
 • Mariano Rajoy: El perro del hortelano.
 • Zapatero: Todo es mentira.
 • George Bush i José María Aznar: Tú, pequeño hombre blanco… yo, gran cazador.
 • Maradona: Tres en raya.
 • Florentino Pérez: Pesadilla para un rico.
 • Pilar Rahola: El pasado te acusa.
 • Manuel Fraga: Un franco, 14 pesetas.
 • Joan Laporta: Luz de gas.
 • Josep Anglada: Mala raza.
 • Fernando Alonso: La leyenda del hombre lento.
 • Cristiano Ronaldo: El gallo presumido.

   

  Àlex Ribes

  http://alexribes.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Els DVD’s dels famosos
 1. Oriol López ha dit:

  Molt ben triada la llista de pel·lícules!

 2. Tomàs ha dit:

  Molt divertit el post. M’atreveixo a fer alguna proposta:

  Dominique Strauss-Khan: Perdona pero quiero casarme contigo

  Julian Assange: En el centro de la tormenta

  Alfredo P. Rubalcava: Tengo algo que deciros

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: