El Planeta en Moviment (Moving Planet).

El moviment 350.org prepara per el 24 de setembre del 2011, una diada dedicada a la conscienciació per la reducció del consum de combustibles fòssils i d’aquesta manera aconseguir que els nivells de CO2 a l’atmosfera s’estabilitzin i redueixin a 350 ppm. Com en els darrers anys, es convoca a nivell internacional, on cada grup pot organitzar i inscriure la seva activitat per fer ressò a la població que cal frenar el canvi climàtic.

Les propostes es centren en caminades populars, sortides en bicicleta, promoure el transport públic i vehicles més eficients que no utilitzin combustibles fòssils.

El següent enllaç: http://www.moving-planet.org/about  et conduirà a un Planeta en Moviment i no pots quedar-te quiet. Vinga anima’t i participa. Organitza una trobada per fer una caminada o recorregut amb els companys i companyes de feina,  d’escola, veïns i veïnes, o amics i amigues. Es ben fàcil.

Jardí natural

http://www.unjardipermenjarsel.blogspot.com

Arxivat a Ciència i Tecnologia
One comment on “El Planeta en Moviment (Moving Planet).
  1. Oriol López ha dit:

    Molt bona iniciativa.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: