Premis Blocs Catalunya 2011: ja hi has votat?

Com cada any, l’associació STIC.CAT organitza els Premis Blocs Catalunya corresponents a l’any 2011 amb l’objectiu de promoure la creació, manteniment i promoció de blocs en català.

 

L’associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement ) va néixer l’any 2008 amb  vocació de ser una entitat que generi interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes, sobre la base de les TIC com a eix vertebrador.

Els objectius de l’associació, entre d’altres, són la promoció i la divulgació de la societat de la informació i del coneixement, el foment de la interacció entre la ciutadania mitjançant les TIC,  vetllar per la desaparició de l’escletxa digital en l’àmbit social i facilitar l’accés de les TIC als sectors educatius, culturals i ONG.

L’edició d’enguany

Els blocs que participen en aquesta edició s’agrupen en les següents classificacions temàtiques:

 • Cultura i tendències
 • Literatura (Premi LLetra UOC)
 • Periodistes i mitjans
 • Educació
 • Esports
 • Cuina, gastronomia i enologia
 • Universitats, recerca i ciència (Premi Universitat de Girona)
 • TIC
 • Política, economia i societat
 • Història, tradicions i patrimoni (Premi Omnium Cultural)
 • Turisme i viatges
 • Miscel·lània i Personals

El bloc “L’ase quàntic” participa en la categoria d’Universitats i recerca

El bloc L’ase quàntic participa en la categoria Universitats, recerca i ciència (Premi Universitat de Girona), conjuntament amb altres blocs certament molt competitius. Si voleu votar-lo, així com als blocs de la resta de categories, el procés està obert a qualsevol persona que vulgui participar-hi i és molt senzill:

1)  Caldrà registrar-se com a usuari a la pàgina web de STIC, mitjançant la introducció d’un correu electrònic i una contrasenya,  o directament amb l’usuari personal de facebook o twitter.

2) Un cop registrat, s’accedeix al panell d’usuari STIC i des d’aquí al taulell de votació del Premis Blocs 2011, on hi haurà les 12 categories temàtiques. Quan l’usuari selecciona una categoria, apareixen els blocs que hi participen, ordenats alfabèticament i per perfils (personal, professional i corporatiu).

3) L’usuari disposa d’un total de 12 vots per repartir a raó d’1 vot per categoria temàtica. Un cop votada una categoria, el vot quedarà enregistrat i no es podrà canviar.

Un cop acabat el procés de votació popular (el 10 de setembre), els blocs finalistes passaran a la fase de valoració del jurat i finalment tindrem el resultat definitiu per al lliurament de guardons el dia 1 d’octubre de 2011 a la Seu d’Urgell. Bona votació i molta sort a les persones i institucions que participen amb el seu bloc! :-)

Xavier Lasauca i Cisa

Bloc L’ase quàntic

Recerca 2.0, Ciència 2.0, xarxes socials, dones i ciència, universitats, open access, open science, innovació a l'Administració, open data...

Tagged with: , ,
Arxivat a Ciència i Tecnologia
2 comments on “Premis Blocs Catalunya 2011: ja hi has votat?
 1. Oriol López ha dit:

  Un bloc altament recomanable, com també, en la categoria/temàtica ‘Miscel·lània/Personals’, el bloc ‘Sorrobloc’, http://sorrobloc.blogspot.com/ , del nostre company Salvador. Els dos tenen ja el meu vot.
  Recordar que, com ens explica en Xavier, es poden votar diversos blocs, mentre no siguin de la mateixa categoria/temàtica.

  • Moltes gràcies per les teves paraules, Oriol. Aprofito també per desitjar molta sort a en Salvador, l’altre ‘mediterranista’ que es presenta als premis des del “Sorrobloc”, a la categoria de Blocs personals.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: