“Hay alternativas”, el llibre censurat de la trilogia

Hi ha alternatives!
Hay alternativas, portada del llibreVicenç Navarro, Juan Torres i Alberto Garzón han publicat “Hay alternativas. Propuestas para crear empleo y bienestar en España”, prologat per Noam Chomsky.

Vicenç Navarro declara: Tenim la ferma convicció que només fent que la ciutadania sàpiga el que de veritat està succeint en la nostra economia i divulgant les alternatives que existeixen a aquesta aguda crisi del capitalisme podrem sortir-ne amb més ocupació i benestar social.

Vicenç Navarro ens explica, a la seva web, les traves que han tingut en la publicació del llibre.

“Hay alternativas” completa la trilogia que s’inicià amb Indigneu-vos! i Reacciona.

Descarrega’t el llibre “Hay alternativas” (pdf)


Reacciona, portada del llibre

Reacciona
“Reacciona. 10 razones por las que debes actuar frente a la crisis económica, política y social”, on defensen la dignitat, la democràcia i el bé comú, amb l’objectiu d’informar la ciutadania perquè, com diuen, només estant informats i informades podrem ser responsables i impedir que se’ns atropelli.

Descarrega’t el llibre Reacciona (pdf)

Indigneu-vos! d'Stéphane Hessel

Indigneu-vos!
Un al·legat contra la indiferència i a favor de la insurrecció pacífica!
Stéphane Hessel ens crida a indignar-nos davant de tot el que està passant, hores d’ara, arreu. Amb el llibre Indigneu-vos!, evidencia la imperiosa necessitat de canvis de profunditat en la societat actual.

Descarrega’t el llibre Indigneu-vos! (pdf)

Sophia Blasco Castell

Compartir és estimar, de Jose Mondo


Coach personal

Arxivat a Cultura i Societat
6 comments on ““Hay alternativas”, el llibre censurat de la trilogia
 1. Oriol López ha dit:

  Digueu-me malpensat, però m’ensumo que les dificultats per publicar-lo han estat motivades per les propostes tan concretes i lúcides que fa, que hi ha a qui això no interessa…

 2. Si la situació actual és tan semblant a la de 1928 (“El que fue secretario de Trabajo con Clinton, Robert Reich, ha señalado que en 1976 el 1 por ciento más rico de la población de Estados Unidos poseía el 9 por ciento de la riqueza y ahora, después de estos años de políticas neoliberales, ya acumula el 20 por ciento. Y subraya Reich la coincidencia significativa de que este 20 por ciento sea justamente el porcentaje que el 1 por ciento más rico de la población de 1928 poseía entonces, justo antes de que se desencadenara la Gran Depresión. No es una simple coincidencia”). Les alternatives seran semblants.

  • Sophia Blasco ha dit:

   Hi ha molts indicadors que ens diuen que hi ha un procés de concentració de capital cada vegada en menys mans, a l’estat espanyol, ho podem veure amb els bancs i les caixes.

 3. Tomàs ha dit:

  Estar informats, o millor encara, estar ben informats és esencial per a quasi bé qualsevol cosa i com no podia ser menys, també a l’hora de prendre decisions, sobretot si aquestes són importants.

  Un bon consell aquesta mena de publicacions.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: