Sexe català

Llegeixo una notícia al diari ARA que em deixa una mica en fora de joc: l‘estrès i uns horaris laborals esgotadors són alguns dels motius que fan baixar la freqüència de l’activitat sexual en les parelles. Segons un estudi de l’Associació Espanyola d’Andrologia, de mitjana, els homes mantenen 1,3 relacions sexuals a la setmana”. Sé que és una estadística però això del decimal, a què es refereix? El “coma 3” és fer un Clinton (ja sabeu, sexe que no sexe però és oral i potser sí que és sexe, però…)? O potser el decimal correspon a que es té en compte a la població que pateix ejaculació precoç? He de pensar-ho. En tot cas, ja sabeu, homes que formeu part de la culerada: si heu acomplert el dimecres abans de la Champions, però després el dissabte el Barça perd en lliga i patiu una relliscada semblant, cap problema. El decimal continuarà situant-vos (situant-nos) en la mitjana.

A més a més, en la mateixa notícia s’assegura que “la crisi ha fet augmentar un 20% les consultes per disfunció erèctil”. Destrempada general!!!!! Les ereccions són inversament proporcionals a la prima de risc. Bé, menys per a Berlusconi. Ell juga en una altra lliga. És dels que fan augmentar les estadístiques.

Però, canviant de tema… o potser no tant. D’unes setmanes ençà, publico els meus textos en una web que es diu relatsencatala.cat. En aquest lloc, els textos es divideixen en categories i la d’eròtica té més de tres mil relats publicats, per davant de policíaca, política, viatges o terror (que, si ho ajunteu tot, us surt la trama Gürtel de gira per Espanya). Però això no és tot. Els tres relats més llegits són els següents: Et desitjo (59885 lectures), Les dones també ens fem palles(50800) i Amb les cames separades (35238). Ja sé què esteu pensant! Voleu llegir el de Les dones també ens fem palles? Vet aquí una mostra d’eròtica catalana:

Al sofà

al lavabo

al llit

a la dutxa

Les dones també ens fem palles.

Jugant

acariciant-nos

tocant-nos

Les dones també ens fem palles.

Recordeu, aquest text té 50800 lectures.

Conclusió: he pres la determinació d’escriure relats eròtics en català. Estic pensant en diferents títols: Tres de deu amb el meu folre i les teves tetillesEspanya ens roba… les pelis porno, Pacte fiscal calent, L´ús correcte de la llengua o, el definitiu, De mica en mica se m’omple la figa.Creieu que tindré futur o li envio una altra carta al Cristiano Ronaldo o al Gregorio Peces-Barba?

Per cert, per què no ens piquem amb els de Mordor? Ciutadans de Catalunya, a foll….. pppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Disculpeu les molèsties, la presidenta del Parlament de Catalunya m’ha tallat la comunicació. I això que no he dit que Espanya ens ro….. PP PP PP PPiiiiiiiiiiiiii

Àlex Ribes

http://alexribes.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Sexe català
  1. Tomàs ha dit:

    Alguns dels que hem posat al Parlament tenen la pell molt fina segons perquè. No els sembla denigrar el Parlament quan voten una cosa aquí i una altre a Madrid (i això ho fa més d’un partit).

    Quant al sexe, sense cap mena de dubtes, si vols tenir aquestes audiències has d’escriure sobre sexe. Hi ha temes que tenen molta audiència i el sexe segurament serà una de les que més.

    Pel que fa a les estadístiques, que vols que et digui, un fa el que pot!

  2. Oriol López ha dit:

    En tot cas, sembla que el sexe fomenta la lectura…

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: