PPoltergeist

La classe política ha fet una bestreta del dia dels innocents a tots els ciutadans. Si no és així, no m’explico diversos fets dels darrers dies.

1r. fet. Rajoy ha comunicat el seu govern. Que Soraya Sáenz de Santamaria acapari més càrrecs que vestits d’home el Camps no és cap sorpresa. Suposo, això sí, que ara no tindrà temps de fer més sessions fotogràfiques pseudoeròtiques. S’hauria d’emmarcar aquesta decisió com el primer encert del nou preshident (a partir d’ara esh pronunshia així). Tanmateix, hi ha hagut dues sorpreses en els nous ministres. La primera és que el Ministre d’Economia, Luis de Guindos, va ser conseller delegat de Lehman Brothers a Espanya i Portugal. Això és com si Ortega Cano liderés la Direcció General de Trànsit. A Islàndia els tanquen a la presó i aquí els fem ministres. Suposo que he de portar roba d’abric si em vull anar a viure a Islàndia, oi? La segona notícia al·lucinant és que el ministre de Defensa, Pedro Morenés, és director executiu a Espanya de l’empresa MDMA (no és cap droga; es tracta d’una empresa que dissenya, fabrica i ven míssils). És a dir, un senyor de la guerra reconvertit en ministre. Aquesta decisió respon a una certa tasca social? M’explico. Es tracta d’una manera d’inserir en la societat a un senyor que es dedica a vendre productes que maten? O s’ha de contemplar des de l’òptica que a aquest individu l’interessa ficar-nos en una guerra per desfer-se del seu stock? Uf, quin món més estrany.

2n. fet. Ana Botella serà la propera alcaldessa de Madrid. Em preocupa aquesta notícia. A partir d’ara la Botella perseguirà el botellón. Podríem fer una sèrie de dibuixos animats com Los Fruitis però amb envasos. Proposo a la Xibeca com protagonista indiscutible. Ironies de la política.

3r. fet. La Generalitat s’ha equivocat a l’hora de fer la nòmina dels seus funcionaris i ha carregat l’IRPF a un sou que encara no han cobrat. El senyor Mas Colell assegura que assumeix la seva responsabilitat… però no dimiteix. A partir d’ara, si el veieu pel carrer, li podeu trepitjar el peu (diverses vegades) mentre li dieu: disculpi, assumeixo la meva responsabilitat. Bé, potser us faci una bestreta d’una hòstia amb la reducció de l’IRPF corresponent. L’únic que us demano és que li dieu que es pentini. O millor: que es retalli els cabells. Deu tenir experiència en aquesta tasca.

Àlex Ribes 

http://alexribes.wordpress.com/

 

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
6 comments on “PPoltergeist
 1. yeagov ha dit:

  No és una bestreta del dia dels innocents, serà un dia dels innocents que durarà quatre anys.
  Jo he escrit sobre Arias Cañete, aquell ministre que va impulsar el Plan Hidrológico Nacional que va quedar enterrat gràcies a la derrota de l’any 2004, però Arias Cañete torna al mateix ministeri i segurament desenterrarà el PHN. El personatge és una mena de Torrente de la política, cada vegada que parla aconsegueix ofendre algú.

  Que Gallardón hagi estat nomenat ministre i que ara sigui alcaldesa de Madrid la senyora Ana Botella pot tenir una part bona. Els egos de l’alcaldesa Botella i de la presidenta Aguirre pot aconseguir que a Madrid es produeixi una explosió d’egos que esborri Madrid del mapa.

  Si de Lehman Brothers va sortir l’actual primer ministre d’Itàlia no podia ser que Espanya no també tingués el seu Lehman Brothers’s man al govern, Espanya sempre fa seguidisme de totes les idees i ocurrències perjudicials per a la ciutadania d’altres països.

  Que no ens passi res.

 2. Maria Boix ha dit:

  Tan de bo que fos un malson la situació actual, fa por veure com van les coses.

 3. Oriol López ha dit:

  Tenim el llop vigilant les gallines…

 4. yeagov ha dit:

  No és habitual en el llenguatge actual però així és.
  Rar és que no hagin fet ministres a Paco el pocero i a Francisco Correa.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: