Soraya Sáenz de SimPPson

El PP copia als Simpson. En el vídeo que us adjunto a sota, editat per l’Enrique Sanz i que ha circulat per internet a la velocitat d’un llamp (és a dir, inversament proporcional a la velocitat del conseller Mas Eeeeeeeeehhhh Colell quan enraona) es proven els fets. L’executiu del PP veu Los Simpson. Però no solament els veu. També elabora les seves estratègies econòmiques gràcies a la sèrie del Matt Groening. Us pensàveu que les seves influències eren Adam Smith, John Stuart Mill o Milton Friedman? Doncs esteu equivocats. El PP treu les idees de Lisa Simpson. Bé, al menys han escollit al personatge més intel·ligent de la sèrie. Tot i que, en les legislatures de l’heroi de Perejil, semblava que era el Homer Simpson el seu principal ideòleg.

Ara, l’únic que ens resta és esperar a que surti a la llum pública la resta d’influències televisives del nou executiu. I és que podem patir. Ana Mato, la ministra de Sanitat, veu House o hem de pregar perquè li agradi Anatomia de Grey? Luis de Guindos, ministre d’Economia, és seguidor de Perdidos? El ministre de Justícia, Alberto Ruíz Gallardón, és addicte a Prison Break? I el ministre d’Interior? Veu Los Soprano? Li agrada la manera com Tony Soprano resol els seus conflictes? Al ministre d’Agricultura li agraden Los Fruitis? I a Rajoy? Què li agrada a Rajoy? D’Artacan y los tres mosquepeperos o Bob shalivillash?

He de confessar una cosa: quan he sentit a Soraya Sáenz de Santamaría parlar de “subida temporal de impuestos” he recordat la famosa frase de “la puntita nada más”. I ja sabem com acaben les coses després d’aquesta promesa.

 

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Soraya Sáenz de SimPPson
  1. Oriol López ha dit:

    I aquests impostos no els pagaran els que més tenen, que sempre troben la manera de no pagar-los. El que passarà és que els de sempre n’acabarem pagant encara més.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: