El que mai no ha passat

Abans d’ahir vam tornar a humiliar el Madrid al Bernabéu. Confesso que ja m’hi estic acostumant, tot i patir els tradicionals nervis prepartit. I el millor del cas, a part, òbviament, del resultat d’1-2, és el bany de joc, la superioritat futbolística amb què ja fa temps que humiliem l’etern rival a casa seva. Això els desespera, els fa sentir una ràbia i una impotència tan tremendes, tan absolutes, que els espècimens menys evolucionats són incapaços de reprimir-la. Vegin el següent vídeo amb Messi i Pepe com a protagonistes.

Això a nosaltres no ens ve pas de nou, tenim fitxats tots aquests destralers, tots aquests imbècils, i sabem quin peu calcen. Ho sap tothom. Ho repudia tothom. Bé, tothom amb dos dits de front, tothom qui entén mínimament què és l’esport, l’esportivitat i el fair play. Mirin què deia a Twitter en Wayne Rooney, davanter estrella del Manchester United, tot just després de veure la trepitjada.

No calen comentaris. Fins i tot en Guti, ex futbolista del Madrid, feia referència a la manca de seny del seu excompany:

La trepitjada que han vist al vídeo, però, no existeix. No faig broma, tot ha estat producte de la seva imaginació. Prenguin-s’ho com si es tractés d’un efecte òptic. ¿Saben aquell penal clamorós del defensa del Betis sobre Iniesta que no tan sols no fou xiulat, sinó que, a més, propicià que l’il·lustre col·legiat del partit mostrés la targeta groga al jugador culer? Doncs més o menys igual.

Actualitzo l’apunt perquè m’hi veig obligat. Resulta que ahir en Pepe va gravar un vídeo de 30 segons a Real Madrid Televisión en el qual corrobora absolutament el que els he dit fa unes línies: tot és una il·lusió òptica. Mirin, mirin.

Ja ho tenen, la trepitjada va ser totalment involuntària —tan involuntària com l’holocaust, la bomba d’Hiroshima o l’apujada de l’IRPF, suposo— i demana disculpes al senyor Messi, que té la pell molt fina —tan fina, tan fina, que fins i tot un simple tac de bota de futbol pot arribar a esgarrapar-la.

I acabo aprofitant l’avinentesa per enganxar un nou tuit sobre l’afer. Està escrit per en Sergio González, jugador del Llevant. Un altre personatge que no sap distingir la realitat de la fantasia, vaja.

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Tagged with: , , , ,
Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “El que mai no ha passat
  1. Oriol López ha dit:

    Una trepitjada molt poc esportiva.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: