Borratxo, drogat, sense punts, atropella a un mosso i… lliure

Molt bé la notícia però… per què els periodistes no donen tota la informació? Ha faltat dir que el cotxe era robat, que el paio treballava a les ordres de l’Urdangarín, que va acceptar obsequis de El Bigotes, que se li va veure donant cops de porra a València, que els diumenges treballa d’àrbitre i ja ha xiulat cinc penals a favor del Madrid que no eren, que per les nits veu Intereconomía i que, a sobre, va dissenyar el logotip de Madrid 2020. I el més important, que com és la primera vegada que ho fa i és el cunyat del subsecretari del departament de la subsecretaria de l’amic que escull els vestits del polític que acaba de guanyar un escó, quedarà en llibertat amb càrrecs i que, quan la gent s’oblidi del cas, els càrrecs ja s’arxivaran. És que s’ha de dir tot!

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Altres
2 comments on “Borratxo, drogat, sense punts, atropella a un mosso i… lliure
  1. Un ganxó ha dit:

    El què em sorpren de l’ampliació de la notícia, és que després de tots els ets i uts que doneu sobre l’infractor o xoriç, no en faciliteu el nom.

Els comentaris estan tancats.

Ciència i Tecnologia al Twitter

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
%d bloggers like this: