La revenja de la dentista

Llegit al lloc web d’EITB:

Una dentista le ha sacado todos los dientes a su ex novio después de que este la dejara por otra mujer. Su nueva novia también lo abandonó al verlo sin dientes.

Anna Mackowiak, de 34 años, podría terminar en la cárcel después de vengarse de Marek Olszewski, de 45, cuando este acudió al consultorio de su exnovia con un dolor de muelas tan sólo unos días después de haber roto con ella.

La dentista que trabaja en Wroclaw, Polonia, ha declarado: “Traté de ser profesional y separar mi trabajo de mis emociones, pero cuando lo vi en la silla pensé: ¡qué desgraciado!”.

Ella le dio una fuerte dosis de anestesia y le arrancó todos los dientes”.

El nostre amic Marek segur que ens diria que hi ha una regla no escrita en el món de la parella: mai todniz a veude a la teva ecz, ezpecialment zi ez dentidta. Però aquest Romeo desdentat ha de veure sempre els aspectes positius del tema.

En primer lloc, mai tornarà a tenir cap caries. Pot menjar tots els caramels que vulgui (sempre que els llepi, és clar). A més a més, ha de pensar en l’aspecte tan sexy que tindrà quan mengi sopa amb canyeta i en que estarà obligat a fer una saludable dieta. Es pot anar oblidant dels bistecs de vedella, plens de greixos, i canviar-los per unes delicioses cremes de verdures.

En tot cas, hauria estat pitjor que la seva ex fos uròloga. Aleshores la canyeta de la sopa l’hauria de fer servir per altres menesters diaris. Riu-te del Manneken pis de Brusel·les!

Sempre he pensat que, independentment de qui talli, és bo autoimposar-se una ordre d’allunyament de les exparelles. Després de “la punteta i res més”, la frase “podem continuar sent amics” constitueix la segona gran mentida de la Humanitat. I zinó que li diguin al noztre amic, ed Madek. Pobrizó!

Àlex

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “La revenja de la dentista
  1. yeagov ha dit:

    Això em fa pensar que ara quan anem al metge, al mecànic o l’advocat primer haurem d’esbrinar si li hem fet alguna barrabassada.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: