#Madrid2020 i la Ramoneta

Benvolgudes i benvolguts, penso que ha arribat el moment de deixar de parlar de Bankia, de la prima de risc, del corralito espanyol i de l’imminent rescat financer per part de la Unió Europea. Ara toca parlar de coses molt més importants, com ara que la capital del Regne d’Espanya és candidata oficial a celebrar els Jocs Olímpics de l’any 2020. Com que —incomprensiblement— encara no n’havia fet esment aquí, em disposo a corregir la meva conducta i a aportar el meu granet de sorra per aconseguir veure uns JJOO allà donde regresa siempre el fugitivo.

Sóc conscient que és força improbable que passin per aquest bloc els senyors i les senyores que han de decidir quina serà la ciutat agraciada pel 2020 però, per si de cas, aquí els deixo un interessant recull de notícies i anècdotes per a que vegin quina capital i quin país tan fabulosos tenim.

El primer document interessant és un àudio enregistrat per un senyor que anava en autocar, precisament, cap a Madrid, per presenciar la recent final de la Copa de Sa Majestat El Rey entre Athletic Club i Barça. Podríem dir que és un document 2×1, car en el mateix àudio podem comprovar el profund respecte que l’Estat mostra envers el Dret a la Llibertat d’Expressió i de retruc, la sana fal·lera per la seguretat de la policia espanyola. Podem afirmar, doncs, de manera rotunda, que en cap cas entrarà ningú als estadis amb cap arma perillosa, com ara un xiulet.

El terrorista que anava armat amb tal arma de destrucció massiva, com han comprovat, va ser convenientment identificat i introduït a la base de dades policial Gentequevaconpitosalosestadiosdefungol.mdb.

Ara continuarem amb una mostra de rigor informatiu i d’honestedat periodística d’alguns mitjans públics (“públics” els recordo que vol dir “pagats amb el que a vostès els sostreuen de la nòmina”). Vegin de quina exemplar manera tracten dues cadenes de televisió i una emissora radiofònica un espinós tema d’ultratge a un símbol patriòtic.

No cal dir que l’àudio de TVE i TV3 és tan fidel a la realitat que agafen ganes de treure’s el barret, cagar-s’hi a dins i llençar-lo pel balcó tot cantant la Macarena.

I per acabar, la notícia que —sense cap mena de dubte— hauria de fer decantar la balança olímpica en favor de la ciutat del oso y el madroño: els estadis estaran ben netets de banderes no-adients. Quin goig de veure! Llegeixin, llegeixin…

agressiofeixista

Si no els ha agradat, o si no comparteixen la meva visió de les coses, que sàpiguen que si em surt de la pebrotera els trencaré la boca per a que no se’n puguin queixar. Així funcionen les coses en democràcia, fills de puta, què es pensen?

Bixo.
http://elblocdelbixo.blogspot.com

Quant a

Rojoseparatista animalista de Barsalona. Can Fanga. Catalunya. Reino de España.

Arxivat a Cultura i Societat
5 comments on “#Madrid2020 i la Ramoneta
 1. Oriol López ha dit:

  Sense comentaris…

 2. Julian López ha dit:

  indignant el que uns quants idiotes amb autoritat poden fer…

 3. yeagov ha dit:

  Sempre podrien celebrar les proves olímpiques a porta tancada, així evitarien que un “mal español” tregui una estelada o que hi hagi una xiulada. Posen ninots a la graderia, així aconseguirien que es parlés dels JJOO de Madrid fins el segle XXV.

 4. Tomàs ha dit:

  Madrid i totes les forces del Reino no pararan ni escatimaran despeses fins que Madrid tingui Olimpíades. La resta importa poc.

  Aquesta fal•lera olímpica els ve des d’aquelles Olimpíades que es van fer a 600m Km de distància, que a alguns ens semblen 600 anys llum.

 5. yeagov ha dit:

  Després d’haver-se descovert que les comptes de Madrid eren una enganyifa i el merder de Bankia a Europa ja saben que aquests espanyols són poc de fiar, però els membres del COI que han de votar no són precissament exemples d’incorruptabilitat. Espanya i la Comunitat de Madrid deuen estar posant molts diners per a suborns i compra de vots.

Els comentaris estan tancats.

Subscriviu-vos-hi gratuïtament i rebreu els nous articles al vostre correu!

RSS
RSS
A %d bloguers els agrada això: