Babyfacebook

El senyor Zuckerberg vol més pasta. S’ha casat, ha perdut 4000 milions de dòlars en la sortida a borsa de FB i, a més a més, veu que la seva mansió necessita unes quantes piscines més. En resum, els 1000 milions d’usuaris de la seva xarxa social són pocs i ara creu que ha de col·locar publicitat per a un target diferent.

I jo em pregunto: quin us pot donar a la xarxa un nen de sis o set anys? Ah, ja sé! Pot escriure al seu mur Goooooooooool!!!!! quan marqui el seu equip. Que això ja ho fan els adults? Bé… doncs pot fer una foto al seu entrepà de Nocilla i penjar-la amb la frase: no sé què faria sense el bocata de la mama! Que també ho fan els adults però amb les paelles? Aleshores… em costa endevinar per què un nen vol una xarxa social com Facebook. Com no sigui per afegir-se a grups del tipus Señoras que creen que Pocoyo necesita novia.

El proper pas serà un Babyfacebook? En la xarxa en castellà el botó de Me gusta serà substituït per un meguta muto? Ens haurem d’acostumar a veure murs amb les frases gugu caca jijiji m’he fet pipi?

Potser m’estic fent gran però crec que la millor xarxa social que té un nen està al pati de l’escola o en els interminables partits de futbol amb el paper d’alumini arreplegat dels bocates de tots com a pilota de reglament.

He dit que sóc un hipòcrita perquè tinc un compte a Facebook i un altre a Twitter? Meguta muto!

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
One comment on “Babyfacebook
  1. Oriol López ha dit:

    Jo encara no entenc per què hi ha usuaris que prefereixen el Facebook al Google+ o al Twitter.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: