Demano asil polític: Leticia Sabater torna

Uf, quin ensurt! He obert el Twitter i he descobert que l’etiqueta Leticia Sabater és trending topic. I quan un és TT el més probable és que sigui per alguna cosa més aviat important. He pensat en diverses opcions. Una és que havia estat guanyadora d’algun premi Príncipe de Asturias. Afortunadament avui s’ha sabut que el de literatura és pel genial Philip Roth. També he pensat que s’havia descobert que era l’amant del Rei. Quin mal gust! No dic de qui. El cas és que, pel que sembla, ha enregistrat un vídeo que ha penjat a YouTube en el què, atenció, demana un xicot que “l’estimi tal com és”. Exactament diu això: «Debería ser feliz porque realmente he conseguido todo lo que quería: fama, dinero… pero la verdad es que no soy feliz porque me falta lo más importante que puedes necesitar en esta vida: el amor» (…) «siempre elijo al hombre equivocado». «Estoy tan desesperada que por eso he decidido grabar este vídeo. No me importa si eres rico o pobre, alto o bajo, gordo o flaco, feo o guapo, si tienes o no tienes, de dónde vienes o a dónde vas. Lo único que me importa es que me quieras como soy».

És a dir, que ella el que vol és un paio que, ho torno a repetir, “l’estimi tal com és”. Tradueixo: aquest vídeo pretén convertir-se en màrqueting viral d’alguna merda de programa que presentarà el giny televisiu anomenat “Leticia, con mucha marcha”. I vol que l’estimi tal com és. I… com és ella? Doncs més pàmfila que el cendrer d’una moto. I és que sempre he pensat que aquesta noia és el perfecte arquetip de pija sense talent que arriba on més brillen les persones sense talent: la teleporqueria. Sé que sonarà molt demagog però… on són els head hunters que busquen talents per a la televisió? No podrien donar una ullada pel món acadèmic on es formen a les persones que volen treballar a la televisió? Quin mal hem fet per suportar que aquestes pijes addictes al botox siguin una mena de Guadiana televisius que apareixen i desapareixen per fer-nos saber que la fi del món és a prop? Si us plau, que bastant tenim amb els fatxes d’Intereconomía. ¡Un poquito de por favor! 

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Demano asil polític: Leticia Sabater torna
  1. Oriol López ha dit:

    A mi també em sembla que això ha de ser la “promo” d’un nou programa escombraries. Suposo que aviat en sentirem a parlar…

  2. Antoni Alcázar ha dit:

    Miro poc la tele. Ja me’n fareu cinc cèntims -o no

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: