Add religious views: paranoic

Llegit al diari ARA:

Facebook ha canviat l’e-mail de tots els usuaris de la xarxa sense avisar. Aquest dimarts, la companyia ha anunciat, a través d’un comunicat, que tots els registrats a la xarxa social tenen un compte que acaba amb ‘@facebook.com’ en el qual rebran els missatges privats que els envii l’empresa. Els usuaris que vulguin llegir les notificacions hauran d’accedir a la xarxa social obligatòriament, mentre que abans n’hi havia prou de consultar el correu electrònic personal que havien donat per fer-se usuaris de Facebook.

Efectivament, he mirat el meu compte a Facebook i on abans estava la meva adreça de correu electrònic ara hi ha una nova que acaba en @facebook.com. M’encanta aquesta forma de fer les coses! Sempre et poden dir que és gratis i que tenen dret a fer el que vulguin. Sí, ja! El senyor Zuckerberg és pobre perquè la tasca que fa a la Humanitat és totalment filantròpica. Facebook, de fet, és una ONG. Què farien tots els frikys gilifacebook del món sense poder afegir insults en els murs d’altres persones? Què faria Facebook sense poder practicar l’amor desinteressat per la gent afegint publicitat a la seva pàgina?

Més enllà de que estic segur que si aquest senyor s’empassés caviar en mal estat (el Déu 2.0 no ho vulgui) i es desconnectés com a usuari d’aquest món terrenal, els TN ens mostrarien legions de fans plorant, orfes de la seva presència carismàtica. Els humans som així. Tot i així, el que m’agradaria és que FB canviés tota la meva configuració sense avisar. On posa “afegeix una feina”: banquer sense escrúpols (perdó per la redundància). On ens demana que afegim una escola: Harvard, Oxford i Cambridge. On diu “escriu la població on resideixes”: Beverly Hills. En “add languages”: català (llengua morta pel Suprem… tribunal). I en “add religious views”: paranoic. Que sigui paranoic no vol dir que no em persegueixin (Woody Allen dixit).

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Add religious views: paranoic
  1. Oriol López ha dit:

    El despotisme de Facebook no m’agrada. Més, contrastant-lo amb altres maneres de fer a les xarxes socials, com Twitter o Google+
    Em va costar trobar com sol·licitar la baixa del Facebook, però, finalment, ho vaig trobar:
    http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

  2. yeagov ha dit:

    Facebook té alguna cosa que no m’agrada, per això és un dels serveis d’Internet on mai m’he arribat a ficar, amb Youtube, Panoramio, Twitter, el meu bloc i opinar en altres blocs, 3cat24 apart, tinc prou feina. A més, veig que molta gent acaba decebuda del Facebook.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: