“Que se joda Andrea Fabra”, cançó de l’estiu!

Que se joda Andrea Fabra, de Rixi AlmenarEl “Que se jodan” que l’Andrea Fabra, diputada per Castelló al Congrés dels Diputats, va dir quan Mariano Rajoy va anunciar les retallades en la prestació de l’atur, referint-se, evidentment, als aturats, ha aixecat molta polseguera, com era d’esperar.

El cantautor Diego Escusol ha creat el tema “Que se joda Andrea Fabra” i s’ha engegat una campanya de recollida de peticions als mitjans per a que sigui la cançó de l’estiu.
Signa la petició per a que sigui la cançó de l’estiu!

El vídeo clip és una creació del Rixi Almenar (@RixiAlmenar):

Sophia Blasco
Receptes per Viure Bé!

Postdata:
Ja que estàs aquí, per què no et subscrius al bloc? És gratis i sempre ho serà! Així rebràs totes les novetats al teu correu immediatament. Ho pots fer des de la secció Subscriu-t’hi! que trobaràs al marge superior dret del bloc.

Compartir és estimar! de Jose Mondo

Arxivat a Cultura i Societat
4 comments on ““Que se joda Andrea Fabra”, cançó de l’estiu!
  1. Rixi Almenar ha dit:

    Gràcies mil per compartir-ho! Una forta abraçada des del País Valencià.

  2. Oriol López ha dit:

    El que va dir l’Andrea Fabra al Congrès dels Diputats és una mostra més del menyspreu i l’arrogància de la filla del cacic Fabra a qui no és de la seva “classe”.

  3. yeagov ha dit:

    La filla del cacic Carlos Fabra hauria de ser més humil, la seva família ha estat al capdavant de la Diputació de Castelló des de la seva fundació passant el càrrec de generació en generació des de la decada dels anys 30 del segle XIX, però estem en el segle XXI i aquests comportaments són innacceptables.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: