Carta a Andrea Fabra, alias #quesejodan

Estimada, o no, Andrea Fabra #quesejodan:

A la definición que el insigne filósofo Forrest Gump propuso sobre tonto (“tonto es el que dice tonterías”) me gustaría añadir un matiz. Además, tonto es aquel que desconoce su condición de tonto. Es esta ignorancia la que le hace más peligroso. El que no es tonto pero, en alguna ocasión, dice tonterías, es muy probable que tarde o temprano rectifique, ya que tiene referencias, se muestra capaz de distinguir lo correcto de lo incorrecto. En cierta manera, es como aquel chiste que cuenta la historia de una persona que va en coche por la autopista, pone la radio y escucha una noticia que asegura que por su misma autopista hay un coche que va en dirección contraria. “¿Uno solo? ¡No, todos!”, grita el tonto indignado.

Así os veo ahora mismo a los que aplaudís las reformas: un ejército de tontos que se dirige a toda velocidad en el sentido contrario a la Historia.

En tu caso, este hecho se agrava. La hija de alguien que ha construido un aeropuerto que ha costado 150 millones de euros de dinero público y en el que no aterrizará ningún avión nunca, excepto si se alquila para el rodaje de Aterriza como puedas 3, debería ser más discreta. Gritar “que se jodan” en los tiempos que corren es tan temerario como invitar a Aznar a una licorería (“las copas de vino que me tomo, déjeme que las tome tranquilamente; no pongo en riesgo a nadie”).

En fin, hija. Creo que estaría bien que alguien te diera dos medallas: una por idiota y otra por si la pierdes.

Àlex

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
6 comments on “Carta a Andrea Fabra, alias #quesejodan
 1. yeagov ha dit:

  El Congrès dels Diputats actual em recorda aquella imatge de les Corts espanyoles del XIX, amb diputats d’algunes circumscripcions conegudes pel seu caciquisme, gent acostumada a fer la seva i mancats d’educació, però també em recorda als Parlaments de països tercermundistes, aquests l’única cosa que encara no han fet ha estat barallar-se a cops de puny però veient la patuleia del PP no em sorprendria que aviat veiem cops de puny a l’hemicicle.
  Algú se sorprén que amb aquests polítics la situació d’Espanya sigui la que és?. A mi no.
  Andrea Fabra hauria de renunciar a la seva acta de diputada, o s’hauria de demanar que la Cambra la fes fora.

 2. Un ganxó ha dit:

  Em pregunteu “i tu què en penses. Deixa’ns el teu comentari. Doncs bé, els espanyols sempre han estat uns maleducats. Virtut que els ve donada per la seva genètica xuleria, aires de superioritat i de que tothom és més burro que ells. Per això, el meu pensament és, que els espanyols al congrès que fotin el què vulguin, però sí que sé que nosaltres hem de fotre el camp d’aquest país de simis subdesarrotllats. Però mentre tinguem el govern unionista i espanyolista que tenim, els haurem d’aguantar per sempre més perquè ja estem perdent el tren que ens hauria de portar, com en Moissès, a la terra promesa. Allò que hem de fer és bandejar i soterrar CiU a les urnes, perquè són ells qui ens posen els pals a les rodes que fan que no puguem avançar. Per tant, a mi aquesta mena de situacions com les que explica l’articulista, francament ja em comencen a afartar. Compte, no ho dic per l’articulista que ha desenvolupat el tema de forma clara i diàfana. Només ho dic perquè els espanyols, quan és que no ens en encolomen una de fresca a diari ???.

 3. Maria Boix ha dit:

  I us heu fixat en les excuses posteriors?

  http://www.ara.cat/politica/ANDRE

  http://www.ara.cat/politica/SORAY

  És vergonyós, quan reaccionaran els polítics catalans? Els catalans ja no podem més!

 4. Maria Boix ha dit:

  Atenció a les publicacions d’Andrea Fabra:

  Andrea Fabra dixit sobre #FuncionarioDesobedece http://pic.twitter.com/rhY2f8OP

  El segon comentari, desafortunat. I, quin exemple donen els polítics del PP i, en concret, ella?

 5. yeagov ha dit:

  Vergonyós que acusi la gent que es manifesta contra el govern de terroristes, però no és la primera vegada que algun dirigent diu una cosa semblant, crec que a partir d’ara intentaran acusar de terrorista qualsevol que els planti cara. Està provant Rajoy de convertir-se en el cabdill de les Espanyes?.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: