Comença la fi de la impunitat, #QuerellaPaRato #15MpaRato

bankia7, de Daniele Grasso, al Flickr

L’objectiu de #15MpaRato és desactivar el pla de rescat financer que, com ja sabem, és un pla dels grans capitals per incrementar el deute; un deute que haurem de pagar la ciutadania per generacions i generacions amb un únic objectiu, augmentar i garantir els beneficis dels bancs.

Amb la #QuerellaPaRato es demana la intervenció judicial immediata de Bankia, aquesta opció serà estudiada pel jutge en audiència el 23 de juliol de 2012.
En ser Bankia la principal beneficiària del rescat, la seva intervenció judicial impedeix operar l’aplicació d’una part molt important del Memoràndum (full de ruta per al rescat econòmic) que el Govern està a punt de signar.

Aquesta acció legal, batejada com #15MpaRato i #QuerellaPaRato, és una querella contra Rodrigo Rato i el Consell d’Administració de Bankia, a la querella es demana presó i embargament de béns pel valor equivalent a la quantitat obtinguda amb la col·locació irregular d’accions.

Els diners que Bankia ha robat a més de 400.000 estalviadors, de sobte, com per art de màgia, han desaparegut i l’estat ha decidit que aprovar un nou rescat és la millor opció per incrementar els beneficis dels bancs.

@15MpaRato ha encarregat el lideratge de l’equip jurídic a l’advocat Juan Moreno Yagüe (Juan Ignacio Moreno de Acevedo Yagüe) especialista en dret processal, dret civil, dret penal i mercantil, concursal i contractació i legislació bancaria, que ha estat promotor de la iniciativa legal Democracia 4.0  i promotor de les iniciativas #opEuribor i #tomatubanco

#15MpaRato impulsà un crowdfunding per finançar les despeses de la #QuerellaPaRato que ja ha recollit quasi 20.000,00 € amb les aportacions de prop de 1000 persones i col·lectius.

Aquest és el primer pas per acabar amb la impunitat dels lladres més grans de la història.

Participa-hi compartint, comentant, col·laborant, …, tot hi suma!

Sophia Blasco
Receptes per Viure Bé!

Postdata:
Ja que estàs aquí, per què no et subscrius al bloc? És gratis i sempre ho serà! Així rebràs totes les novetats al teu correu immediatament. Ho pots fer des de la secció Subscriu-t’hi! que trobaràs al marge superior dret del bloc.

Compartir és estimar! de Jose Mondo

Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Comença la fi de la impunitat, #QuerellaPaRato #15MpaRato
  1. Oriol López ha dit:

    L’origen de les retallades és aquest: les arques de l’Estat es buiden per omplir les butxaques dels banquers.

  2. yeagov ha dit:

    El més obscé de tot aquest assumpte és que les entitats bancàries anunciin amb tota la pompa i circumstància que tenen grans beneficis.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: