El Parlament és la veu del poble…

El poble des del Parlament, demana la independència, amb

urgència…

Algú ho havia de dir…!!!

Home, 78 anys, feliçment jubilat, avi, i blocaire convençut...

Tagged with: ,
Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “El Parlament és la veu del poble…
 1. Oriol López ha dit:

  A veure si a força de dir-ho els nostres polítics es donen per al·ludits d’una vegada i fan el pas que els reclamem.

 2. Tomàs ha dit:

  Aquesta propera setmana és important. S’apropen temps històrics, però no crec que hi hagi ara per ara una declaració d’independència al Parlament. Els Partits catalans voldran cremar totes les vies democràtiques possibles abans de fer-ho, i només en darrera instància els veig recorrent a aquest recurs.

  Crec que Espanya ens vol abocar a fer-ho per poder denunciar que no som democràtics. Crec que hem d’intentar fer-ho mitjançant unes eleccions plebiscitàries, des d’Europa hi hauria una lectura més positiva i a Europa la necessitem a favor, a com a mínim, no tenir-la en contra.

 3. elbixo ha dit:

  Deixi’m dir-li, benvolgut, que en veient-lo aquí a l’estrada m’ha convençut que el seu discurs seria molt més plausible que no pas el del President Mas. No convé oblidar que tot i el sermó de llarga durada d’ahir, el President no va ser capaç de pronunciar el mot “independència” ni una sola vegada. Vostè només ha necessitat deu paraules. M’agrada; anar de cara a barraca és el millor que podem fer ara.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: