Madrid engega la maquinària contra Catalunya…

L’edició d’avui del diari ARA, posa al descobert totes les maniobres polítiques que des de la caverna mediàtica i política madrilenya s’estan posant en marxa…

Un govern espanyol (teòricament democràtic) mobilitza els fronts polític, econòmic, mediàtic i diplomàtic contra la voluntat de llibertat de tot un poble…

Vergonya senyors…!!!. 

Sempre havien cregut que les manifestacions d’independència i llibertat del poble català eren un bluf, una febrada de quatre eixelebrats, però quan han constatat que això va de debò, els ha agafat amb el pixats al ventre, i han quedat ben descol·locats… I ara, de mala manera, de la forma més barroera possible, més visceral possible, i més antidemocràtica possible, volen posar totes les traves inimaginables per impedir-ho.

Surt a la llum l’esperit més neo-feixista que alguns encara porten a dins després de més de 40 anys de la seva teòrica conversió a la democràcia… Ara es demostra quina és la seva democràcia, la de la intolerància més brutal i més rancia.

L’espanyolisme està crispat i està descol·locat per la fermesa que ha demostrat el poble de Catalunya i el president Mas al seu davant, i la ferma voluntat de l’ANC. I en lloc de plantejar un diàleg obert i constructiu, l’únic que saben fer és llençar amenaces i mentides sobre el que pot representar la independència de Catalunya, i tots els mals que ens esperen.

L’Aznar, bramant des de Mèxic: ningú no trencarà España !!, (quin mania i obsessió amb la trencadissa); el Bono: vol impedir la independència a les bones… i si no què? ho faran a les males?… (Europa i el món estan expectants sobre quina reacció primària són capaços de fer en aquest estat (suposadament democràtic) que està en la corda fluixa internacional…); Garcia Margallo, dient que Espanya vetarà una Catalunya independent a Europa… però home, ja ens ho imaginàvem… si encara han d’acceptar la soberania de Kosovo… però, que no sap, senyor, que hi ha tractats i normativa europea que van en contra seu?, que no sap que ja som ciutadans europeus i per tant tenim drets adquirits dintre la CE.? Que no sap, com deia en R.Romeva, que l’encaix de Catalunya a Europa és una qüestió de enginyeria jurídica que es pot resoldre en unes poques hores?. Tot son ganes d’espantar i de marejar a base de dir mentides i falsedats… Fins i tot ara antics dirigents socialistes ressusciten el vell cadàver del federalisme… també fan tard. Altres amenacen amb que els lleons tenen molta fam i poden atacar de nou… i altres frases tan tronades i cavernícoles que fa mandra de reproduir de tant sentides i tan velles i tan plenes de caspa “cuartelera” com són…

No s’atreveixen ni a insinuar que allò que els dol és que se’ls escapi la gallina dels ous d’or i que es quedin sense la possibilitat de xuclar la mamella que els ha estat alimentant tots aquests darrers anys… 16 mil milions d’euros cada any que surten de Catalunya i se’ls queden per subsidiar les autonomies que viuen de renda i que encara bramen contra la Catalunya insolidària.

Ara tots són ais i uis, i invocacions a la responsabilitat i a no provocar més crisis. Quan són ells els qui l’han provocada i han intentat ofegar el nostre país fins a límits intolerables. Després del cop de porta de Rajoy, ara li tremolen les cames i ara vol dialogar…  “Game is over”.

Als empresaris espanyols també ara els comencen a tremolar les cames i diuen que s’ha de negociar. No ho podien haver dit abans?

I Catalunya, per fi, s’ha atipat de ser menyspreada i menys tinguda i maltractada, amb la seva llengua sempre perseguida, amb la seva economia sempre retallada, etc. etc., i finalment la majoria del poble ha dit que ja en té els c… ben plens i que s’ha acabat el bròquil…!!!  Adéu España, o ARA o mai…!!!

Això és un tren d’alta velocitat que ara passa davant nostre, una gran oportunitat, o pugem tots o se’ns escapa per sempre.

Home, 81 anys, feliçment jubilat, avi, i blocaire convençut...

Tagged with: , ,
Arxivat a Cultura i Societat
3 comments on “Madrid engega la maquinària contra Catalunya…
 1. Un Ganxó ha dit:

  En la meva opinió, Catalunya ha girat ja la última pàgina del llibre on explica la seva singladura dramàtica des de fa més de 300 anys. Ara ja no hi ha “pèros” que hi valguin, ni reis mata elefants i curts de gambals que vinguin a Barcelona a no sé què fer-hi, i menys un reietó que fa quatre dies encara ens va menystenir. Ara són els opressors que ens han d’escoltar a nosaltres, i no precisament amb un èmfasi de pidolaires com sempre s’ha anat a can madrit.

 2. Oriol López ha dit:

  I aquest cop no ens hem pas de tornar a deixar enganyar amb propostes inviables per intentar frenar la independència. Ni pactes fiscals, ni federalismes, independència!

 3. Tomàs ha dit:

  Sembla que tothom ha copsat que això va de veritat. Tant a Madrid, com a la resta del Món la notícia ha estat a la premsa i a les editorials de molts del diaris més importants, d’aquells que creen opinió.

  Hi ha nervis a Espanya, molts nervis. Sembla que al Govern de Madrid hi ha ordres de mantenir un to verbal baix, mentre per sota la taula (com dius) engeguen tota la maquinària de l’Estat per desestabilitzar, causar por, desinformar, i tot el que calgui per frenar aquest moviment civil i polític.

  Hem de tenir molta paciència, però voldria que el nostre Govern expliqués el full de ruta i ens ensenyés els estudis (que espero tingui) sobre tots els processos pels quals caldrà passar.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: