Parlant clar! La Mònica Oltra denunciant la gran estafa

Mònica_Oltra_mitin_Compromis_2011La Mònica Oltra, sense pels a la llengua, denuncia la gran estafa del segle, a la que interessadament s’ha vingut anomenant crisi; recorda a la sala que els polítics no pertanyen a la oligarquia, encara que de vegades els ho sembli; posa damunt la taula el robatori que s’esta fent de les arques públiques amb la connivència dels representants polítics, i adverteix els representants polítics que el bram de la gent del poble no tindrà aturador.
El vídeo recull la intervenció de la Mònica Oltra, de la Coalició Compromís, a les Corts Valencianes el 26 de setembre de 2012.

La Mònica Oltra no ens pot parlar més clar.

Per saber més de l’estafa que estem patint, et suggereixo llegir l’article La crisis, una estafa detrás de otra de Juan Torres López, membre del Consell Científic d’ATTAC España.

Sophia Blasco Castell
Receptes per Viure Bé!

Compartir és estimar, de Jose Mondo

Arxivat a Cultura i Societat
12 comments on “Parlant clar! La Mònica Oltra denunciant la gran estafa
 1. Maria Boix ha dit:

  La vaig veure en acció per primer cop amb la Primavera Valenciana, polítics com ella, al costat del poble, plantant cara i dient les coses pel seu nom haurien de governar…

  Trobo vergonyós, a partir del minut 9:20, aquella dona rient, jo no li veig la gràcia! Hi ha polítics que deixen molt a desitjar…

 2. Oriol López ha dit:

  Totalment d’acord amb la Mònica Oltra, no hi ha crisi, hi ha saqueig de les arques públiques, amb la connivència del govern, que és diferent. I d’acord amb tu Maria, si governessin polítics com la Mònica Oltra, potser altrament ens aniria.

 3. Maria Boix ha dit:

  Gràcies Sofia per l’article, molt interessant.
  Oriol, el que fa por és que tota persona té un preu i, potser, si fossin ells qui governessin, es deixarien comprar, espero que algun dia ens governin persones honrades.

 4. Tomàs ha dit:

  Alguns polítics fan de tapadora o de portaveus de determinats lobbies econòmics i empresarials als quals els agrada més mantenir-se apartats dels focus de les primeres planes i de les televisions.

  Altres polítics senzillament no han fet o no estant fent la seva feina o no la saben fer.

  Un altre grups de polítics realment es dedica a la seva professió i intenta fer les coses com cal, intenten fer el que els correspon com a representants dels que els han votat. Mònica Oltra està en aquest darrer grup.

  Necessitem més polítics compromesos amb els seus votants.

 5. Sophia Blasco ha dit:

  Hi ha de tot, encara que els que treballen per a les corporacions, ara per ara, són majoria.
  Gràcies per comentar, Tomàs.

 6. Francesca ha dit:

  Això sí és parlar clar! Si tots el polítics tinguessin una mica de decència i dignitat, reconeixerien el valor i la valentia amb què s’expressa aquesta diputada.
  Jo no la coneixia, gràcies Sophia per donar a conèixer persones tan interessants a través del teu bloc.

 7. Jordi ha dit:

  Quina classe politica tenim senyors… penosa. Tots comprats i manipulats pels bancs i el kapital. El que ens cal són politics amb vocació de servei i no pas els endollats que ens governen. Això ho arreglava jo baixant sous i fent-los responsables de les seves cagades al govern. REGENERACIÓ DEMOCRATICA JA!!!! o ens n’anem al fons… :)

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: