“NATION CATALANE”: GRÀCIES PER LA RESPOSTA!

El bloc La réalité de la nation catalane, dirigit a la comunitat francòfona del món, ja és una realitat. Des de dimecres passat el bloc ja és accessible des de l’adreça: www.nationcatalane.blogspot.com.

Des del moment que es va fer la crida a tothom que hi volgués participar, la resposta va sert molt positiva. Persones d’arreu del món francòfon i també dels Països Catalans s’han posat en contacte amb nationcatalane@hotmail.com per oferir el seu treball com a traductors i com a articulistes en català.

D’aquesta manera, l’equip de La réalité de la nation catalane ja compta amb 17 persones en un grup molt heterogeni, tant ideològicament com professionalment, però amb un mateix anhel: una Catalunya lliure de decidir el seu futur. Així, tots els qui hi participem volem contribuir, encara que sigui modestament, a assolir aquest objectiu.

Amb més de 1200 visites en els primers quatre dies, queda demostrat que el que està passant a Catalunya en aquests moments cada cop interessa més a més gent. Però cal seguir treballant per arribar a tothom i explicar una realitat que els mitjans espanyols amaguen i que nosaltres, des de Catalunya, tenim l’obligació de donar a conèixer.

Podeu contactar amb La réalité de la nation catalane enviant un correu electrònic a: nationcatalane@hotmail.com.

Per Jaume Pros

Arxivat a Cultura i Societat
6 comments on ““NATION CATALANE”: GRÀCIES PER LA RESPOSTA!
 1. Un Ganxó ha dit:

  Felicitats per l’èxit assolit i felicitats i el meu agraïment, a aquesta gent anònima que es brinda a treballar pel cas de Catalunya. Felicitats a tots i mercès, moltes mercès a tots vosaltres per la feina ben feta.

 2. Oriol López ha dit:

  Em sumo, Jaume, a la felicitació del comentari anterior. Molt bona feina! En faré difusió a les meves xarxes.

 3. Tomàs ha dit:

  Felicitats! Ara mateix vaig a visitar el bloc.

 4. jaumepros ha dit:

  Gràcies a tots vosaltres

 5. Maria Boix ha dit:

  Felicitats i gràcies a tots els que ho feu possible!

 6. Sophia Blasco ha dit:

  Acabo de descobrir l’edició en francès de Help Catalonia http://helpcataloniafr.blogspot.com.es/

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: