Guineus al Congrés…?

Sí, sí, riuen com guineus, o potser millor, diria que riuen com a hienes (*) esperant menjar-se la presa que altres han caçat anteriorment amb el seu esforç (simil: l’estat es vol menjar, de fet s’està menjant, l’esforç i la riquesa (la presa), que genera Catalunya)

La Hiena té fama de traidoria, d’aprofitada, d’actuar en grup per abatre l’enemic…. i tot això mateix estant fent “ses senyories” per més somrients que aquí puguin aparèixer… No són gens de fiar.

I intentaran abatre l’enemic, que en aquest cas vol ser Catalunya.

Però no se’n sortiran…!!

Avui mateix, a la portada de l’ARA, es recull una frase de José R. Villalpando, fiscal del Consell de Castella, del 1716 – “Que se consiga el efecto sin que se note el cuidado”… I d’això en fa ja uns 300 anys i mai se n’han sortit, i ara volen tornar-ho a provar, i tampoc se’n sortiran.

Però aquest senyor potser era més fi que el ministre Wert, perquè a ell se li nota tot i molt, en especial la seva barroeria i mala fe, i també la seva ignorància.

I per si no fossin prou tots els atacs a la nostra economia per l’espoli constant, a la nostra llibertat i a la nostra llengua, avui mateix sento pel noticiari de les 19 h. que el Tribunal suprem anul·la una convocatòria d’oposicions de la Generalitat pel tema del catàla, una altra cop de pal, una N-èsima atzagaiada i un N-èsim atac a la nostra llengua.

I després s’estranyen i s’escandalitzen perquè volem ser lliures i volem no haver d’estar-nos justificant constantment per utilitzar la nostra llengua materna.

I encarà més, el ministre d’exteriors, que ja ens deu considerar un país estranger a hores d’ara, ens compara amb els nazis…!!!  La que faltava pel duro… Això mereix una reprovació i una querella criminal per difamació i prevaricació. Realment, o tots estan molt nerviosos (els recomanaria til·la i Valium per la nit), o s’han begut l’enteniment.

Em consola pensar el “paperet” que aquests personatges estan fent a nivell europeu… S’estan cobrint de glòria i de prestigi, com hi ha món !!!. S’ho trobaran d’aquí poc quan tothom els conegui millor i puguin judicar quina poca categoria tenen, tant a nivell democràtic com a nivell d’estat… El prestigi d’Ejpañña (amb totes les ÑÑ que volgueu), se’n va per terra. Seran ells els que finalment quedaran fora d’Europa?… Qui vol fer una aposta?.

En voleu més arguments encara per demanar, què dic per demanar, per proclamar la independència ara mateix?

* *

(*) La paraula “hyena” deriva de la paraula gregahyaina, que vol dir “porc“, i te una llarga tradició d’associació amb la crueltat, la traïció i la cobdícia.

Home, 82 anys, feliçment jubilat, avi, i blocaire convençut...

Tagged with: , ,
Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Guineus al Congrés…?
  1. Oriol López ha dit:

    Sí, totalment d’acord, són unes hienes, i demano perdó a les hienes de quatre potes per la comparació que estem fent i que, evidentment, les perjudica.

  2. Maria Boix ha dit:

    Han perdut els papers! La còlera no els permet dissimular.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: