Messi és pare

Realment, que un fenomen com Messi porte el nom del seu fill gravat a les botes amb què es disposa a jugar un simple partit de futbol no deuria ser notícia, però que les porte a l’endemà d’haver sigut pare de la criatura, a banda de ser notícia, és també un episodi lamentable i, malauradament, molt definitori de la deriva ensopidora a la qual el futbol condueix al personal. En un moment en què l’educació dels infants o, si més no, la criança en general, està en boca de tots aquells que pretenen destruir-la en benefici dels de sempre, no deixa de ser patètic que un jugador de futbol, per a més inri el millor del món, tinga un gest tan artificial i tan exageradament ignorant. I això no és tot. Pitjor encara és que ens el venguen com una acció tendra i de conte de fades, com si aquells que no felicitem a Messi per la seua recent paternitat fórem alienígenes o contraris a l’ídol del moment. Sense ànim de voler donar lliçons a ningú, és clar que alguns no ens engolim tot el que procedeix del Barça pel simple fet de ser-ne seguidors. Perquè, tot plegat, hi ha una frontera molt clara entre la imbecil·litat i la realitat que viu la immensa majoria de la gent. Discutible manera de començar el preciós camí de la paternitat, en definitiva. Messi jugant a la piloteta i la dona i el fill en l’hospital… Sens dubte, un exemple que crearà escola en les futures generacions, per desgràcia per a tots.
Quant a

Interessat en la recreació de costums valencians i mediterranis encara no destruïts per la hipocresia i la falsedat d'aquest raconet del país.

Arxivat a Cultura i Societat
2 comments on “Messi és pare
  1. Oriol López ha dit:

    Doncs jo no hi sé veure res d’incorrecte. Em sembla que és molt lliure de fer-ho i que fent-ho no perjudica ningú.

  2. Maria Boix ha dit:

    Estic d’acord que és una “pijada” però, potser així, malgrat haver de treballar, se sent a prop del seu fill i la seva dona. El que tu en dius jugar a la piloteta és el seu ofici (que consti, que mai he entès el futbol) ni m’agrada.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: