El PPvídeo: “No me toques los Garcías”

Ha començat la campanya electoral i amb ella una nova dèria: fer vídeos. Tothom fa vídeos! L’Albert Rivera ha fet un que barreja l’himne d’Espanya, la lletra d’una cançó del Sabina i un Boadella descabellat que sembla sortit de la pel·lícula “Alguien voló sobre el nido del cuco”. El Toni Cantó, aquell actor que es va divorciar de dues catalanes, ara recull les conclusions de Freud en un vídeo que parodia a l’independentisme català. Però el darrer que m’ha impactat és un de la Camatxu realitzat amb animació 1D (ni tan sols arriba a 2D). Es veu a un ninot que camina com ho feia el Fraga, a l’infern sigui, i que en el registre civil s’adona que no té futur en una Catalunya independent si es diu García. Però després es desperta i descobreix que tot ha estat un malson. Suposo que en la segona part, que té com a working title el de “García reloaded”, es veurà al ninotet donant-li un petó a la Camatxu i adonant-se que el terror és a la realitat.

En resum, els caps de campanya sembla que ja s’estan prenent cosetes que no són gaire bones per a la salut. I és que algú hauria de recordar dues coses: la dificultat d’inscriure en el registre civil noms en català quan la versió beta del PP va governar aquest país durant quaranta anys i que aquí l’únic que s’ha canviat el nom és aquell eurodiputat amb excés de testosterona que es deia Aleix. Tot i així, si volen cognoms més aliens a Catalunya que el de García estaria bé consultar la següent llista. Al menys tindríem una mica de l’humor que manca en els vídeos d’aquesta gent.

@alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
16 comments on “El PPvídeo: “No me toques los Garcías”
 1. Oriol López ha dit:

  Sí, efectivament, això de canviar els noms i els cognoms de les persones ho van inventar els espanyols i els seus registres civils, no els catalans, que ara no ens acusin a nosaltres dels seus pecats.

 2. yeagov ha dit:

  El Partit Popular continua demostrant que és un partit allunyat de la realitat catalana i amb un profund i vergonyant desconeixement del territori. Garcia no és un cognom castellà sinó que és molt català com ho demostra el fet que a Catalunya hi ha un municipi que es diu Garcia, està a la Ribera d’Ebre.

 3. Maria Boix ha dit:

  Que no ens posin al seu sac! Nosaltres NO som com ells, per què el meu nom havia de portar accent i varen canviar l’accent del meu 2n cognom? Que no ens difamin! Nosaltres som respectuosos.

 4. Oriol López ha dit:

  Vídeo #totsSomGarcia de SI en resposta al vídeo del PP:

 5. Maria Boix ha dit:

  Una bona iniciativa la de SI.
  Cada atac del PP, ha de rebre una resposta.

  • Oriol López ha dit:

   Sí, encara que de vegades penso que perdem més temps defensant-nos dels atacs que anant cap a on volem anar, però, sí, trobo la resposta del vídeo de SI força enginyosa i per això l’he compartida aquí.

 6. yeagov ha dit:

  Bon vídeo, es resumeix dient que Catalunya som i la fem tots. Això no ho ha entés mai ni ho ha volgut entendre el PP.

 7. Maria Boix ha dit:

  Més baix, ja no poden caure… GENTUSSA! Proposo que quan siguem independents de tocar allò que no sona en diguem: “No em toquis els Garcies” … així NO OBLIDAREM MAI el CALVARI que ESTEM VIVINT

 8. yeagov ha dit:

  És trist que els arguments que emprin per atacar la independència siguin tan poc consistents, quan no estan mancats de lógica.
  Per cert, el municipi de Garcia s’ha afegit als municipis independentistes.

  • Maria Boix ha dit:

   Sí, ho he llegit fa una estona. El 30 d’octubre, va ser Palamós. Cada dia que passa n’hi ha més. Que bé!

   També proposo que d’enviar algú a l’infern… en diguem vés a Espanya. Cada dia em tenen més farta.

 9. yeagov ha dit:

  Friso per veure amb quina nova bajanada decideix bombardejar-nos el Partit Popular, encara al•lucino amb aquell vídeo flowerpeper de l’altre dia, no em puc treure de la meva ment aquelles mirades de acòlits d’una secta perillosa dient que ens estimen.

 10. Maria Boix ha dit:

  Yeagov, què et sembla?
  http://larazon.es/noticia/7841-el-pp-lleva-a-facebook-una-declaracion-de-amor-del-resto-de-espana-a-cataluna … …

  Tinc Facebook i he intentat entrar-hi per fer una aportació. No em deixava. Deuen tenir un filtre, el meu mur diu que sóc de Barcelona… com que tinc un altre Facebook amb nom fals i sense informació, ho he intentat i ha funcionat. Què us sembla el que hi he posat?

  Haré una aportación distinta. Según ustedes, nos quieren mucho, lean este enlace que les proporciono, ¿está lleno de amor?
  http://shar.es/Gc4To
  Debo ser muy rara pero, para mi, esto es ODIO. Sólo decirles que, además, los tweets incluidos en este artículo són flojos, los hubo y los hay mucho más subidos de tono.
  Les invito a refexionar un poco… entienden uno de los motivos por los que NO QUEREMOS FORMAR PARTE DE ESPANYA?
  Hay muchos más, como el tema de la lengua, cultura, inversiones, amenazas, mentiras… pero, de momento creo que tienen suficiente material por digerir.
  Les saludo atentamente.

  A mala bava, no em guanya ningú. Que vegin que no som ximples com ells!

  • yeagov ha dit:

   Crec que no els ha agradat gaire perquè ho deuen haver esborrat.

   • Maria Boix ha dit:

    T’equivoques! No només NO ho han esborrat sinó que, a més, un noi ha posat que li agrada.

    Aquest matí he pensat de continuar col·laborant però se m’ha oblidat què volia dir.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: