#QueSeSientenCoño. Tejero reloaded

¡Atenció: nens i nenes! ¡Ha arribat el Circ Espanyol! ¡Amb malabaristes de la veritat, equilibristes de la infàmia i pallassos… molts pallassos! ¡Vine al Circ Espanyol! ¡L’únic circ del món que fa plorar de vergonya aliena!

Ei, estimats lectors, notícia d’avui: “Antonio Tejero, extinent colpista coronel de la Guàrdia Civil, ha presentat una denúncia a la Fiscalia General de l’Estat contra el president Artur Mas per “provocació, conspiració i proposició per a la sedició”.

Quina gràcia! Això de que el Tejero acusi a Mas de colpista és com si Bertín Osborne acusés a Frank Sinatra d’haver cantat malament. En quin estrany moment de connexió neuronal un paio com quesesientencoño Tejero pot donar lliçons morals a ningú? Encara el protofatxa de la protodemocràcia se sent una mena d’autoritat autoescollida destinada a la missió de salvar les Espanyes? Després de tot el que ha plogut surt a la llum pública aquest neanderthal amb bigoti per denunciar a un president escollit democràticament?

Això sembla una peli de zombies! Són capaços de ressuscitar a la Duquesa d’Alba, a l’Arturo Fernández i ara toca al Tejero! Ja se senten sorolls al Valle de los Caídos. L’esquelet del Paco Medallas comença a bellugar-se. En pocs dies sortirà a Intereconomía, com si fos una mena de messies, envoltat dels orgasmes corresponents dels seus tertulians. Déu n’hi do, quin sidral!

Tot i així, proposo que comencem a canviar els noms dels carrers i places de Catalunya per homenatjar a tots aquells, com el Tejero, que tant estan fent perquè aconseguim la independència. I després: que se sienten, coño. Pero que lo hagan solos.

@alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
6 comments on “#QueSeSientenCoño. Tejero reloaded
 1. yeagov ha dit:

  Quin país de mones, Senyor, quin país de mones!. Et recordo Àlex que encara que fos fictíciament ja fa uns quants dies que en Paquito va enviar-li una carta a l’inefable Enrique de Diego. Crec que ara ja només queda per sortir Espartero i el Cid a defensar la “unidad de la nación española”.

  Una proposta per a un pròxim article, Àlex. Segons Sánchez Camacho Espanya té 500 segles, 50.000 anys, és a dir, Espanya existia ja en el paleolític mig, és a dir, els neandertals ja eren espanyols.

 2. Maria Boix ha dit:

  No tenen vergonya! Encara me’n recordo, jo era una nena i vaig “flipar”.

  Què passa a Espanya? Nivell cultural zero.

 3. yeagov ha dit:

  Vull corregir una cosa, fa 50000 anys no hi havia humans a Europa, per tant la Espanya que imagina el PP la devien fundar els mamuts.

  Cal recordar qui era aquest personatge:

  • Maria Boix ha dit:

   Yeagov, jo crec que els que ja hi érem no ho oblidarem MAI. A mi se’m va quedar gravat.

 4. Oriol López ha dit:

  Quina col·leció d'”intelectuales” i de “demócratas” que estan traient aquests dies del rebost a Espanya per atacar-nos! És esperpèntic!

 5. yeagov ha dit:

  Ja només els queda per treure el braç incorrupte de santa Teresa i la mòmia d’Isabel la Catòdica, perdò, la Catòlica.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: