Hi ha tres tipus de persones: les que saben sumar i les que no

Tinc un problema: sóc pare. Ja sé, ja sé. La paternitat no representa cap conflicte en sí mateixa. Però quan ets pare intentes cercar referents positius pels teus fills. En un món tan caòtic i amb excedent de mediocres no resulta fàcil trobar organitzacions o persones que hagin acreditat un certificat de qualitat en les seves propostes o accions. El problema és que, si dones una ullada a aquestes dues fotografies, reps un impacte difícil de pair. Aquesta gent ens vol governar? Aquesta gent vol gestionar els diners públics? Aquesta gent vol dissenyar el nostre futur? Entre el preciós iPad del federalista i la impecable suma de l’exorcista, més val demanar el compte i escampar la boira.

No sé, què voleu que us digui, cada vegada estic més convençut que, si he d’encendre la televisió i escollir entre mostrar això a la meva filla o un capítol de “Los pingüinos de Madagascar”, no m’ho pensaré dues vegades. ¡Adorables a rabiar! 

@alexsocietat

http://societatanonima.wordpress.com/

Quant a

Si aquest bloc t'agrada el pots recomanar als teus amics... i si no t'agrada, fes-ho amb els teus enemics.

Arxivat a Cultura i Societat
10 comments on “Hi ha tres tipus de persones: les que saben sumar i les que no
 1. yeagov ha dit:

  Especialment si pensem que era un càlcul fàcil, si no saben sumar tres xifres com pensen que s’ho faran per crear uns pressupostos.

 2. Oriol López ha dit:

  Jo també opto pels pingüins, Àlex.

 3. Maria Boix ha dit:

  El més fort de tot és que l’Alícia SC ho portava preparat.

 4. yeagov ha dit:

  Ara s’entèn que Espanya estigui com està, si tots els ministres del govern Rajoy fan les sumes com l’Alicia és comprensible que no els quadrin les xifres.

 5. Fátima ha dit:

  En realitat estava ben sumat: però faltava una fila on es podia veure una resta:
  Subvenció per les FAES: -100 M€

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: